Ivanka Matic

yazmıyım yazmıyım diyorum ama bir insan bu kadar mı yavaş olur bir insan hiç mi ribaund alamaz..takımımız seni hangi mantıkla transfer etti bilmiyorum.H.Üstünberk maçı izlerken inş benim gibi düşünmüştür.iyi bir avrupalı uzun transfer etmeliyiz.bu gözle açık ve net gözüküyor
 
HAKAN ÜSTÜNBERK bu işe atsın artık.Belliki hoca gözü kapalı yola devam ediyor,hiç değilse bu konuda uyarsın ve bu kadını oynatacağına Melek Bİge'yi oynatta belki birşeyler kazanma şansımız olur desin.Hoca belliki iyice sermiş işi,yoksa bu kıza nasıl kadroda yer verir,nasıl sözleşme imzalatır,hayret verici.

Bu ablamızı birdaha kadroda görürsem cinnet geçiririm,Yoksa Uzun Melek Bİlge oynasın,belki biraz gelişir.Ama yeterki MAtic oynamasın!
 
Yol yakınken bu hatadan dönülmeli ve fedakarlık yapılıp mutlaka iyi bir avrupalı uzun alınmalı. Bu kadının kapasitesi bu kadar daha fazlası olmaz.
 
Seni bu takıma bulup getirenden Allah razı olsun. Haftalardır maç yapmıyorsunuz sadece antrenmana çıkıyorsunuz, maçta varlık göstermeyi bırak fazla dakika bile alamıyorsunuz. Bu kızın kapasitesi cidden bu kadarmış önder abi...
 
Sezon başından beri hiç bir yapmadı. Fenerin pota altı Tamane Nevriye Matoviç. Bizde kim var Tina ve Fowles var ki fowles avrupa maçlarında oynamıyor. Ala ala Matiçi aldık. Şunu anladım kadın basketbol yönetiminde işten anlamayan çok kişi var. Neymiş Tinayı yedeklicekmiş gördük çok güzel yedekliyor. Arma bu kadar ucuz olmamalı.
 
Ivanka Matiçi transfer eden isteyen klüp personeli kimse hesabını yüzümüze vermeli..Oyuncu ne yapsın? Klüp beni şu an Galatasaray erkek takımına transfer etse iyi bir ücret verse hayır mı derim zannediyorsunuz? Biride çıkıp bana laf etse içimden derim,bana laf edeceğine beni transfer edene laf et..
 
Helali hoş olsun aldığın paralar,,gram katkın olmadı.çabanı göremedik emek hiç yok..ama helali hoş olsun yattığın yerden kazandığın paralar..Senin ne suçun var ki? seni izleyen gören duyan bulan haram zıkkım olsun..Bir kulübün parası böylemi çöpe atılır...
 
Bizde mal gibi okuruz universitede..calisirken 2000 3000 tl alalim da kotu yasamayalim derdine duseriz..Bu Matic gibilerde bi halt yemezler yuzbinlerce dolari cebe atarlar haksiz yere..
 
dün fb maçında matovic'le bire bir kaldı.matovic'e bakacağına boş boş etrafına bakıyordu,matovic hemen dönüp bitirdi.paralı askerler tam bir rezillikti hepsi.
 

Üst