Ivanka Matic

Ivanka Matic Galatasaray Medical Park'ta


Galatasaray Medical Park, 2010-2011 sezonunda Fransa'nın Tarbes takımında oynayan Ivanka Matic ile kesin anlaşmaya varmıştır.

29 Mayıs 1979 tarihinde Vlasenica'da doğan Matic, 1,95 metre boyunda olup pivot pozisyonunda görev yapıyor. Geçtiğimiz sezon Euroleague'de 8 maça çıkan Sırp oyuncu 11,6 sayı ve 5,9 sayı ortalamaları yakaladı. 27 maç oynadığı Fransa Ligi'nde de 9,9 sayı ve 7,0 ribaund ortalamaları tutturdu. Matic daha önce Sırbistan'dan Crvena Zvezda Beograd, Çek Cumhuriyeti'nden ZVVZ USK Praha, İspanya'dan Perfumerias Avenida Salamanca, Rusya'dan Spartak Moscow Region, Fransa'dan USO Mondeville ve ASPTT Aix en Provence takımlarının formalarını da giydi.

Fazla seçenek olmadığı için
hayırlısı olsun demekten başka çare yok
 
Ben bu hamleden sonra Fowles geldiğinde bile Tina ile devam edeceğimizi düşünüyorum Avrupada.

Hayırlı olsun.
 
Hiç izlemediğim bir oyuncu.Üst düzey olarak gözükmese bile Tarbes'ta iyi bir sezon geçirmiş ve kendi milli takımında oynuyor.4 numara oynayabilecek bir oyuncuysa yani bu amaçla alındıysa gerçekten sevindim.Çünkü Melisa ve Bahar gerçekten çok zayıf kalıyordu o bölgede.Hayırlı olsun diyelim. :)
 
Setleri tam anlamıyla kavramadığı benim de dikkatimi çekti. Ancak maçları beklemekte fayda var. Bir maçını seyredip yorumlamak, üstelik bu da yarım yamalak sa (bir yandan da İlayda'nın tedavisiyle meşgulken) pek sağlıklı sonuç vermez.
 
2 maçını izledim felaket!Bakmayın attığı sayılara filan hakikaten felaket.Yasemin Horasan daha etkili bir pota altı oyuncusudur,gerisi siz düşünün!
 
Ayakları yavaş, savunması kötü, ribaund özelliği yok pota altında da anca kolay topları bitirebiliyor bu turnuva boyunca orta mesafeden şut atabileceği bir set çizilmediği için ordan da pek boş şut bulamadı ondan bişe diyemem orta mesafe şutuna ama kalan özellikleri çok alt seviyede.
 
Önder Abi bu seviyede takım oyuncu dener mi demişti. Ona istinaden söylüyorum; oyuncu denenebilir de, Matic nasıl beğenilir onu çözebilmiş değilim.

He, belli bir şey var; Gruda'yı, Verameyenka'yı beklemiyorduk zaten. Senede maksimum 18 maça çıkacak, onda da 10-15 dakikayı kabul edecek oyuncu illa ki belli bir seviyenin altında olacaktı. Zamanında iyi takımlardan transfer almış, fena olmayan bir rol oyuncusu. Onun için "çöp" muamelesi yapmak da ayıp da, hiç de iyi başlamadığını söylemek gerekiyor.
 

Üst