GSbasket ailesinin bayramını kutlarız.
Anıl Mehmet Yıldırım Yönetici 19 Tem 2015 #6 İstanbul trafiğinde gide gele jetlag etkisi yaşamamak elde değil. Hele akrabalardan biri Hadımköy biri Pendik'te olunca... Büyüklerime saygılar, yaşıtlarıma ve küçüklerime sevgiler.
İstanbul trafiğinde gide gele jetlag etkisi yaşamamak elde değil. Hele akrabalardan biri Hadımköy biri Pendik'te olunca... Büyüklerime saygılar, yaşıtlarıma ve küçüklerime sevgiler.
Yasin Yıldırım 15 Haz 2018 #7 Tüm forumun, Murat Burul'un, Kobra Nejdet'in ve ülkemizin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. İyi bayramlar diliyorum.
Tüm forumun, Murat Burul'un, Kobra Nejdet'in ve ülkemizin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. İyi bayramlar diliyorum.
Tuncay Genç 10 Tem 2022 #13 Birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlar.
Birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlar.