İyi ki Doğduk

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Onur abi bende yazılılarım nedeniyle pek giremiyordum.Sen yazınca gördüm İyiki Doğdun !
Teşekkür ederim Ali Erdem, ders çalışmak, yazılılar en geçerli nedenlerden birisi gözümde : )
Hoş bir kaç günün ne önemi var ki, teşekkür ederim.

Mustafa Marangoz' Alıntı:
Baya geç oldu ama, doğum günün kutlu olsun yarım Adana'lı, cefakar, bir o kadar da edebi ve hiç çaktırmasada özünde Mersin'li olan Onur Abim. :D
Ben de Ankaraspor maçına geç gelmiştim, ona sayalım artık Mustafa : ) Yerine göre Ankaralı, Adanalı, Osmaniyeli, Hataylı olan birine yerine göre Mersinli olmak pek bozmaz değil mi. Anamı da alıp geliyorum Mersin´e : )

Saadet Unal' Alıntı:
Bir kaç gün forumdan uzak kaldım o yüzden kaçırmışım kusuruma bakmayın. Nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim Onur abi.
Teşekkür ederim Saadet, ne önemi var.

Nice senelere (Saygın) Gerçek Aslan ;)
Sürekli 50. yıl salonunda görülüyormuşsun , arada Ayhan Şahenk'ede gel
Unutmadan ben ve seni iyi tanıyan birkaç bilsede , bilmeyenlere söylüyorum eskiden olduğu gibi voleybol şubesinde ki yorumlarını tekrardan okumak istiyoruz.Artık ekmeği kırıp ,yeminini boz ...

Saygın doğum günün kutlu olsun, inşallah herşey gönlünce olur hep.

Öncelikle doğum günümü kutlayan Abime ( The Matrix ) , Taner Tuna kardeşime ve çok değer verdiğim büyüğüm Eyüp Abime çok teşekkür ederim . Eksik olmayın ...
Maçlara gelirsek :p ; voleybol şubemize güvenim tam 2008-2009 sezonunda göstermiş oldukları mücadele desteklenmeye değer ...
Bu yüzden TVF 50, Yıl Spor Salonu yeni adresim oldu ;)
Hatırlayanlar anımsayacaktır 4 yıl önce gsbasket ailesine katıldığım ilk zamanlar çok aktiftim yaklaşık 2.5 yıl bu böyle sürdü . Ancak bazı gelişmeler oldu ki bunlardan dolayı aktif olmaktansa hergün forumu ziyaret edip mesaj atmaktan kaçındım . Burada kimseye karşı bir sitemim yok ama şunu kabul edelim yıllar önce az kişiydik ancak huzurluyduk ! Şimdi bundan bahsetmek çok acıdır ama sırf bu yüzden dolayı foruma mesaj atmıyorum . Ancak buradaki herkes tek bir amaç için toplanmış durumda bundandır ki zaman ayrılık değil birlik olma zamanıdır . O yüzden benim burada yazmam ya da yazmamam çok önemli değil . İnsanı en çok mutlu eden şey sevildiğini bilmektir ben bunu biliyorum ki beni burada sevenler var .
Neyse doğum günü başlığının dışına çıkmayalım herkese çok teşekkürler ...
Arada fırsat buldukça fikirlerimi sizlerle paylaşacağım .
Sevgiyle kalın ...

iyiki doğdun Sınıfımızın başkanı ve Okuldaki yegane basket arkadaşım(çakmasanda öle diyelim :) ) Doğum Günün Kutlu Olsun nice seneler inşallah 4 sene beraber oluruz kalıp 5 Sene beraber olmak istemiyorum senle :) :) :)

Ayrıca ; Savaş Abiye , (Margo ;) )Esra'ya , Alperen kardeşime , Tugay kardeşime , Nam-ı diyar (David West ) Hakan'a , forumumuzun mualefeti en güçlü kişisi Burak Barut arkadaşıma ve Hüseyin Karaçil'e çok teşekkür ederim ...
Eksik olmayın ...

:)
Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Mutlu yıllar saygin akel!

Salih , renkdaşım teşekkür ederim . ;) yazman yeterli ...
Yine doğum günümü özel mesaj yoluyla kutlayan Büyüklerime ve arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim . Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama uzun uzadıya yazmayla bitmezsiniz ...
Bu günümde yalnız olmadığımı bilmek bana verilen en güzel hediyedir .