Tunc Basaran,Fahir Akkor dogum gününüz kutlu olsun nice senellere. :P
S Salih Gözmen 0 17 Mar 2009 #663 Sevgili Gurkan Fil abi , nice saglikli mutlu ve huzurlu yillara . Dogum gunun kutlu olsun.
S Salih Gözmen 0 24 Mar 2009 #664 Hakan Oksuz (Abi) Dogum gunun kutlu olsun. Nice mutlu saglikli yillara.
Onur Yavuz 1 24 Mar 2009 #665 Nice yıllara Hakan... Yeni yaşında sevdiklerinin, değer verdiklerinin seni üzmemesi dileğiyle...
S Salih Gözmen 0 26 Mar 2009 #666 Hakan Oktay (Abi) Dogum gunun kutlu olsun. Nice mutlu saglikli yillara.
E Eren Aydın 0 1 Nis 2009 #674 Alperen Kaplan' Alıntı: Zübeyr Talha=Osman Aydın Genişletmek için tıkla ... Zübeyr Talha=Osman Aydın=Suat Aydın.. Denklem çok çok daha uzun ama...
Alperen Kaplan' Alıntı: Zübeyr Talha=Osman Aydın Genişletmek için tıkla ... Zübeyr Talha=Osman Aydın=Suat Aydın.. Denklem çok çok daha uzun ama...
Ş Ş. Saadet Ünal 0 1 Nis 2009 #675 Alperen Kaplan' Alıntı: Zübeyr Talha=Osman Aydın Genişletmek için tıkla ... Bunun önüne geçilsin artık bir şekilde ya.. Ben Suat'ın ceza almasından bıktım ama o bıkmadı.
Alperen Kaplan' Alıntı: Zübeyr Talha=Osman Aydın Genişletmek için tıkla ... Bunun önüne geçilsin artık bir şekilde ya.. Ben Suat'ın ceza almasından bıktım ama o bıkmadı.
H Hakan Avci 0 4 Nis 2009 #678 Idris Kartal abi & Mehmet Can Ilıman kardeşim,doğum gününüz kutlu olsun.Nice sarı-kırmızılı günlere inşallah.
Idris Kartal abi & Mehmet Can Ilıman kardeşim,doğum gününüz kutlu olsun.Nice sarı-kırmızılı günlere inşallah.
Burak Uğur Yılmaz 0 4 Nis 2009 #680 Mehmet Can Ilıman daha nice sarı-kırmızı, mutlu, huzurlu ve sağlıklı senelere...