• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İyi ki Doğduk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Mutlu yıllar ... :)

Teşekkürler Özlem Abla..

Bugün Doğan Sağlam'ın doğum günü nice senelere...

Melikşah Ertem ve Doğan doğum gününüz kutlu olsun
hepinizin mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum

Nice yıllara...

Nice yıllara...

Doğan bey yeni yaşınızda tüm dileklerinizin gerçeklesmesini temenni ederim.Mutlu yıllar!

Doğan, yeni yaşının son günlerine dair bir dilekte bulunayım ama gerginlik şimdiden başlamasın : )

Yeni yaşının son günlerinde gireceğin sınavda hedeflediğin başarıya ulaşmanı dilerim.

Mutlu yıllara soyadaşım :) iyi bir sınav gecirirsin insallah, iki şık arasında kalıp işaretlediklerinin dogru cıkması dilegiyle...

Bugün 1 haftalık cezası biten Alper Gülgen kardeşimizin doğum günü kutlu olsun.. :)

Doğum günü olan tüm arkadaş ve abilerimin doğum günlerini kutlarım, nice yıllara...

Nice senelere...

Gokce ve Unsal mutlu yıllara... Her seyin istediginiz gibi olması dilegiyle...

Gökçe Başaran kardeşimle beraber tüm renktaşlarımın doğum günlerini kutluyorum..

Nice yıllara. :)

Doğum günün kutlu olsun Gökçe.Nice mutlu yıllara.Milli takımımız sana en güzel hediyeyi verdi sanırım.
Diğer arkadaşlarında doğum günleri kutlu olsun.

Nice yıllara.İki renktaşımızın da önümüzdeki yıllarda da yazılarından bizi mahrum etemyeceklerini umuyorum.

Bu da pek kuru oldu;ama neyse.

Mutlu yıllar...

Doğum günleri güzeldir. :) Hele bir de yarı final sevinci yaşamışken... : )

Başlığı görünce hatırladım yeğenim 29 Haziran 2002 tarihinde doğmuştu ve o gün dünya üçüncülüğü elde etmiştik. Euro 2008´de final 29 Haziran tarihinde oynanacakmış. Acaba diyorum ...

Doğumgünü olan arkadaşların yeni yaşlarında yüzlerinden en azından tebessümün eksik olmamasını dilerim.

Ünsal abinin ve Gökçe'nin doğum günlerini kutluyorum, nice yıllara...

Ünsal Abi ve Gökçe'nin doğum günleri kut olsun. Nice senelere...

Geri