Ben biraz utangaçımdır :roll:
. Şaka bir yana bu bölümlere de girmek istedim aslında ama bu ara fazla sararım düşüncesiyle vazgeçtim. Ama az kaldı, yakında inşallah
.
Ayşegül Aygün' Alıntı:Yiğit Benim durumumda sensiz farksız değil sen yine iyisin ben aylar sonra teşekkür ettim saadet sayesindeYa biz hep yükseklere takılıyoruz
Arada aşağıya inip halkın arasına karışmak lazım
![]()
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Ayşegül Aygün":2zo2l4td]
Yiğit Benim durumumda sensiz farksız değil sen yine iyisin ben aylar sonra teşekkür ettim saadet sayesindeYa biz hep yükseklere takılıyoruz
Arada aşağıya inip halkın arasına karışmak lazım
![]()
Resim ne demek efendim tabiki zevkle hazırlarımBurak Barut' Alıntı:Doğum Gününüz kutlu olsun Aslı HanımNice yıllara.
Bu arada çok merak ediyorum Ayşegül Hanım benim doğum günümde de böyle bir resim hazırlar mı
Resim hazırlar ise kimi kullanır =)
OOOooo Çok varmış daha, iyi bari geçmemişSaadet Unal' Alıntı:Ayşegül benim doğum günüme daha 1 aydan fazla süre var ama ben şimdiden siparişimi vereyim.Ben de doğum günümde senden Roger Federer fotoğrafı istiyorum.
Umarım beni krımazsın.
![]()
Onur BALCI' Alıntı:Doğum günü kutlamak, insanları onurlandırmak, sevindirmek güzel şey; ama cevap alamayacağımız kişilerin doğum gününü kutlamak pek anlamlı durmuyor. Bugün doğanların ikisi de hiç yazı yazmamışlar foruma.
Forumda görünen kişilerin özel günlerini kutlamak daha anlamlı olacaktır.