• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İyi ki Doğduk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Onur Balcı abim: Öğretmenim çok teşekkür ederim beni mutlu ettin. İyi ki varsın. Abi Burak´lar hep neden böyle ilginçtir anlam veremiyorum.

Burak Barut kardeşim: Sen nasıl bir insansın yaa :) O rahat ve cesaretli konuşman yok mu... ;) Hatırladığın için teşekkürler.

Erdal Avcı: Rocketsli kardeşim teşekkür ederim.Sağ olasın.

Yunus Gökyıldız: Teşekkür ederim Özcimbomlu kardeşim.

Berkan Karadurmuş: Teşekkür ederim sağ olasın.

Okan Bakır: Kardeşim sağ olasın.Seninde 18. yaş gününü inşallah beraber kutlayacağız. :)

Saadet Ünal: Teşekkürler. Umarım Galatatasaray'ımızın zaferleriyle dolu yıllar geçirmek dileğiyle.

Emre Doğan: Kardeşim teşekkürler. İnşallah seneye Eyüp abinin kafede kutlarız Gsbasket.org ailesi olarak.

Emin Doğanca: Abicim sağ olasın. İnşallah seneye bu sözünü unutmazsın. 1 kereliğine mahsus kaçak gireriz...

Tugay Aktepe: Sağ olasın kardeşim. Yeni yaş günümde inşallah artık ceza almaman ümidiyle :)

Uğur Yılmaz: Sağ olasın adaş, iyi ki varsın...

Hüseyin Karaçil: Antalyalı kardeşim sağ olasın...

Nice yıllara Burak.Herşey gönlünce olsun.

Sağ olasın Mustafa kardeşim. :)

Burak bir günlük gecikmeden bir zarar gelmez sanırım...

Yeni yaşının son günlerini bir üniversiteli olarak geçirmeni dilerim.

Onur Yavuz' Alıntı:
Burak bir günlük gecikmeden bir zarar gelmez sanırım...

Yeni yaşının son günlerini bir üniversiteli olarak geçirmeni dilerim.

Yok Onur abi önemli değil... İyi dileklerin için teşekkür ederim.

T-Mac pardon Burak ;) nice senelere dünden beri nete giremedim ama önemli olan ''gönüller bir olsun'' tekrardan yeni yaşında keşkelerinin hiç olmaması hedeflerinin hiç sapmaması dileklerimle , bu arada NBA'de sezon açılışına 25 gün kaldı göreceğiz Houston Rockets'i ...

Geç kaldığım için kusura bakma Burak abi.Doğum günün kutlu olsun.Umarım yeni yaşında istediğin herşey gerçekleşir.

Göker abiiiiii teşekkür ederim iyi ki varsın, dediğin gibi gönüller bir olsun... ;) Ah bir de Houstonlu olsan o zaman tam olurdu ama neyse... :)

Turgut kardeşim sağ olasın var olasın ne kusuru... İnşallah gerçekleşir o günleri görürüm de takımımızın maçlarına hep beraber gideriz...

Volkan Yaman hayranı Mustafa Güler kardeşimizin doğum günü kutlu olsun.

nermin teyzecim iyi ki doğurmuş seni canım kardeşim salimcim..
huzur mutluluk başarı seninle olsun..
:atki cnm poison'um bnm :)

Bugün Kaan Sunman ile Mehmet Yıldırım´ın doğum günüymüş.

İki arkadaşımızın da yeni yaşında tüm dileklerenin gerçekleşmesini dilerim.

Mehmet sanırım hızını alamayıp 2 kere üye olmuş foruma : ) Hızını alamayıp Şu Çılgın Türkler´i bir kez daha okusa : ) Şaka bir yana kitapla ilgili eleştirilerine katılmasam da yaşıtlarının düşman gibi gördüğü kitapları önemseyip onları okuman güzel, tabi önem veriyorsan...

iyiki doğdun kardeşim nice mutlu senelere

Mehmetciö doğum günün kutlu olsun.
Doğum günü hediyesi olarak ben; Şu Çılgın Türkleri, Onur Yavuz ABim; Diriliş kitabını almayı düşünüyoruz :)

doğum günün kutlu olsun m.yıldırım :)

Mehmet kardeşim doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında tüm hayallerin gerçekleşmesi dileğiyle...

Doğum Günün kutlu olsun Mehmet...

Biraz geç oldu ama. Yinede doğum günün kutlu olsun Mehmet.
Yeni yaşında tüm güzellikler seninle olsun Kardeşim.

Bende PC'm bozuk olduğu için anca girebiliyorum foruma.Tebrik eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum.Burak Abi o kitaplardan birini hediye etmen iyi olur :).Çünkü edebiyat hocamız sağolsun birisini zorunlu olarak birini okuyacakmışız sınavda çıkacakmış :)

Bu arada Onur Abi o diğer hesabı bundan önce açmıştım.Onda bir ara sorun olmuştu sonra bunu açmıştım.O yüzden :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
...Burak Abi o kitaplardan birini hediye etmen iyi olur :).Çünkü edebiyat hocamız sağolsun birisini zorunlu olarak birini okuyacakmışız sınavda çıkacakmış :)
Mehmet, Şu Çılgın Türkler´i okumadan mı eleştirmiştin zamanında? Eğer öyleyse şaka gibi...

Bu arada Edebiyat öğretmenine teşekkürlerimi iletirsen çok memnun olurum. O kim diye sorarsa; Türkiye, Türkçe sevdalısı bir yurttaş dersin...

Geri