• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İyi ki Doğduk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Bugün benimde doğum günüm.Benimde doğum günüm kutlu olsun:))

Serkan, senin de yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle, doğum günün kutlu olsun.

Serkan Angün' Alıntı:
Bugün benimde doğum günüm.Benimde doğum günüm kutlu olsun:))

Mutlu yıllar Serkan bey, her şey gönlünüzce olsun.

Doğum günün kutlu oslun serkan. Gece aklımdaydı aslında kutlamak. Maçın gerilimi unutturdu bana. Hayat istediğin gibi aksın. :)

Doğum günün kutlu olsun Serkan abi.

Onur abi,Sühan abi,Enes ve Canberk teşekkür ederim sizlere.Sühan abi bende dün maça gelip sizlerle birlikte olup tanışmayı düşünüyordum ama ayağım bir türlü maça gelmek istemedi,ama sizlerle gerçekten tanışmayı çok istiyorum

Bundan sonra maç öncesi daha rahat buluşup sohbet imkanı buluruz. Çünkü Aslantepe de içilecek takılacak bir yer olmadığından bir süre Taximde veya mecidiyeköyde takılıp gideriz maçlara:) O zaman daha sağlıklı tanışma konuşma imkanı da olur Serkan.

Sühan Cem' Alıntı:
Bundan sonra maç öncesi daha rahat buluşup sohbet imkanı buluruz. Çünkü Aslantepe de içilecek takılacak bir yer olmadığından bir süre Taximde veya mecidiyeköyde takılıp gideriz maçlara:) O zaman daha sağlıklı tanışma konuşma imkanı da olur Serkan.
Basketbol maçlarında da tanışma imkanı elde edebiliriz abi,kombine almadığım için sayılı sayıda futbol maçlarına gelirim abi.

Forumun genç üyelerinden Kaan´ın doğum günüymüş...

Kaan, yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşeceği, sevdiklerinle beraber mutlu, huzurlu ve okul hayatında başarılı bir yıl geçirmeni dilerim.

Doğum günün kutlu olsun Kaan. Nice senelere..

Mutlu yıllar Kaan.

Doğum günün kutlu olsun Kaan kardeşim

Kaan bizim Madrid'li Kaan değilmi ya :) , nice senelere...

Onur abi,Berkan abi,Enes abi,Bayram abi,Mert abi ve Şamil abi :) Hepinize teşekkür ederim.

Doğum günün kutlu olsun Kaan 1 dakika ile kaçırdım:)

Doğum günün kutlu olsun Kaan :)

Sühan abi ve Canberk teşekkür ederim :)

Geri