iyi ki dogdun fırat(bb)

dogum günün kutlu olsun fıratcım..

PS: timurcum pastayı kestik ve yedik.. sana yine pasta yok..ayrıca fıratta kendi pastasından yiyemedi.. :muhaha
neyse

ben dileklerimi uzun uzun yazmıyım ikinci defa..
iyiki varsın bb (sende bahtsızsan kimse yaşamasın bu dünyada) :hi

margo' Alıntı:
dogum günün kutlu olsun fıratcım..

PS: timurcum pastayı kestik ve yedik.. sana yine pasta yok..ayrıca fıratta kendi pastasından yiyemedi.. :muhaha
neyse

ben dileklerimi uzun uzun yazmıyım ikinci defa..
iyiki varsın bb (sende bahtsızsan kimse yaşamasın bu dünyada) :hi

margo bütün pastalar sizin olsun. yiyin ve şişin.....
ben kendimi Türk sprouna adamış biri olarak dört gözle yazı beklıyorum filinta gibi delikanlı olarak karşınızdayım.... :muhaha :muhaha

bahtsızcığım bu arada kaç yaşına bastın. seni bugün yaşlanmış gördüm... hehehe

nice senelere....

23 oldu dayısı....

timurcum ayrıca sence sadce filinta olmak yetio mu.. seni böle bayık esprilerle kim ne yapsın yahu..(fıratı yaşlanmış görmüşmüş... )

timurcum bööööö diorum,diebiliorum sadce sana... :kop
ama yinede bu azmini takdir ediorum...

ps:kızmadın dimi??? :oops:

margo' Alıntı:
23 oldu dayısı....

timurcum ayrıca sence sadce filinta olmak yetio mu.. seni böle bayık esprilerle kim ne yapsın yahu..(fıratı yaşlanmış görmüşmüş... )

margocuğum öncelikle eğitim fakultesınde değil hukuk fakultesınde okumalsın :muhaha :muhaha :muhaha

bekleyın ve gorun diyorum başka bir şey demiyorum... :kizlar :kizlar :kizlar :kizlar :kizlar

yenilmezArmada' Alıntı:
margo' Alıntı:
23 oldu dayısı....

margocuğum öncelikle eğitim fakultesınde değil hukuk fakultesınde okumalsın :muhaha :muhaha :muhaha

bekleyın ve gorun diyorum başka bir şey demiyorum... :kizlar :kizlar :kizlar :kizlar :kizlar
beklioruz merakla.. bütün forumda ögrendi artık.. bakalım timurcum.. bekliyelim görelim mademm :)