jaka sezon başında belliydide ne oldu :=) 2 3 maç dışında yok.
Jaka'yı eleştiren arkadaşlar...
Lakovic'i hepimiz geçtiğimiz sezonlardan, Barca hatta Pana günlerinden biliyoruz değil mi. Onun oyun stili için iyi hücum parçaları olan takımlarda cezaları kesen savunması zayıf tanımına herkes katılır herhalde değil mi? Eğer katılıyorsanız devam edeyim, bu sene Lakovic'in yaptığı savunmanın, koyduğu yüreğin farkında mıyız? Kendisinden iki kafa daha uzun oyuncuları nasıl savunduğunun, dahası kariyerinde savunmada göstermediği çabayı gösterdiğinin ya da? Ondan takımın go-to-guy'ı olmasını bekleyemeyiz, skoru sürükleyen isimlerden olabilir ama kendi skorunu yarattığını hiç hatırlamıyorum ben, ufak dönemler dışında.
Avrupa'nın en kariyerli kısalarından Lakovic gelmiş, 34 yaşında kariyerinde yapmadığı savunmayı yapmış, "helal olsun" diyeceğimize dalga geçiyoruz burada. Vay ki ne vay...
Lakovic'in savunma eksikliği onun sorunu olabilir ama sen onu takıma getirirken savunmada zaafları olan bir oyuncu biliyordun. Hücumda istenilen seviyeye çıkamadığının farkındayım ancak bu noktada kadro mühendisliği hatası olduğunu düşünüyorum. Lakovic gibi kendi skorunu üretemeyen bir isimden takımın sene başında bir, sene sonuna doğru 2-3 numaralı skor opsiyonu yaratmaya çalıştık. Skor opsiyonları daha geniş olan bir takımda daha başarılı olacağına inanıyorum.daha önce savunma yapmamışsa bu onun sorunu...ne övüldü arkadaş şu adamın eforu vay be...'daha önce yapmadıgı savunmayı yaptı' resmen lako klişesi haline geldi...kendisi bizzat arroyo karşısında yeterince küçük düştü savunmada, kimsenin dalga geçmesine gerek yok...
@LakovicJaka Disapointed that the team didn't keep Luksa. He was on of our main players.
Kalıcı galiba Lakovic.Bence Andric'ten önce gitmesi gereken kişi Lakovic'ti.