Son maçlarını oynuyor. Yeni hayatında ona başarılar dilerim.
O dediğin sihirbazlık olayı şut kaçırsa da laf söylense o zaman olur. Yarı sahadan doğru dürüst baskı olmadan da topu kaybedip, topu getirmeden acizsen her türlü laf söylenir.
Umarım şu olay artık gitmesine vesile olur, git işte arkadaş yapamıyorsun. Geçen sene playofflardan beri verdiğin zararın haddi hesabı yok.
Ergin hoca bence o son pozisyonda Lakoviç'i oyuna alıp onu kazanmak istedi,sonuçta Avrupanın en tecrübeli oyuncularından birinden bahsediyoruz.Belki de transfer yerine Lakoviç'i kazanmak istedi hoca.
"LAKOVIC'İ İÇİMDEN GELDİĞİ İÇİN OYNATTIM"
Jaka Lakovic'in durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, Lakovic'i maçtan önce kullanmayı düşünmediğini ifade ederek:''Aslında kullanmaya niyetim yoktu ama içimden geldi. Hawkins de bayağı yorulmuştu. Maçtan önce planlarımızda yoktu. Lakovic'in büyük ölçüde gitme durumu var. Şu anda pazarlık aşamasındayız. Elimizdeki oyuncunun ne kadar değerli olduğunu göstermiş olduk. Biliyorsunuz kamuoyunda sporcularla ilgili spekülasyonlar var. İçimden geldi oynattım. İnşallah alıcı olan kulüp de bu maçı izler ve Lakovic'in ne kadar formda olduğunu görür'' dedi.
Bu açıklamayı henüz hafta içi yapan koç gerçekten kazanmak için mi kullandı yani? Lakovic ile dalga geçti resmen, o anda oyuna almak da büyük riskti, sen sildiğini belli etmişsin ona ve dalga geçmişsin, o da öylesine oynadı kaybetti topu.
Gecen sene butun sezon Lakovic takimla dalga gecerken iyi di. Bu sefer de Ergin Ataman gecmisse iyi etmis. Dua etsin lakovic de o hatadan sonra sopa yemedi hocadan. Ergin Atamana destek olunmasi lazim. Ilk defa hem ust duzey hem de GS ruhunu, camiasini bilen bir hocamiz var yillardir.