Faul atarken sıçramak kural dışı mı?
Değil yakın zamanda değişmediyse. Hatta sıçrayarak atan Pana'lı birisi gözümün önünde 90ların sonuydu, ismi hatrıma gelmiyor.
Faul atarken sıçramak kural dışı mı?
Söylediğiin sıkıntıyı tam da yeni koç ile aşabilir bana göre.Serbest atışlardan daha da önemli bir eksiği var, o da büyük maçlarda üzerine vasatın üzerinde bir savunmacı bile gelince geri atım atıyor, mental olarak düşüyor,şut tercihleri kötüleşiyor. En son geçen hafta Le mans maçında takım ikinci yarı geri dönüş yapmaya çalışırken, savunmacıya karşı yine affalladı, olmadık yerde üçlük denedi ve çok kötü blok yedi ,sonra da metal olarak düştü. Yeni koçun başka opsiyonlara da yöneldiği bir düzende bu eksiği takım adına eskisi gibi can yakmayacak ama kendi kariyerinde büyük bir eksik.
Skorer olarak bilinen oyuncularda özellikle faul problemi yaşayan çok oluyor daha önce de ligimizde oynayan oyunculardan bu şekilde problem yaşayanlar olmuştu.Palmer'ın serbest atışı psikolojiden öte şut stiliyle alakalı. Çok bombesiz atıyor. Akan oyunda da aynı şutu atıyor aslında ama sıçradığı için top yeterli yüksekliğe çıkıyor.
Serbest atış atarken biraz daha bombe verse çok daha yüzdeli atar ancak bu sefer de akan oyundaki stilini bozabilir diye denemiyor muhtemelen.
Geçmişte Milli Takım da Ömer Aşık için Tanjevic sadece faul atışlarını geliştirsin diye özel antrenör getirmişti ondan sonra faul yüzdesi artmıştı.Söylediğiin sıkıntıyı tam da yeni koç ile aşabilir bana göre.