Ya benim anlamadığım transferler tamamda bu H.Üner olayı ne olacak...Bu adamın torpili kimden başkandanmı,yada büyük yönetici!!!!!!!!!!!!!!! turgay Kıran danmı...Nedir ya herkez gidiyor o kalıyor..Seni bize azize mi yolladı anlamadım....
nobetci hocamız koray beyin bu kadar uzn bir süre takıma yaklasamaması benide sasırttı kendis bu aralarda kendisin ozletmeyip dizilerde flan boy gostererk kariyerien değişik bir soluk kattı koray bey geldiği zaman ne yaptıki bir daha gelsin halil beiyn beğenmediğim kariyeri ona cok rahat basarhakann' Alıntı:amerıkalılarda sorun yok tek sorun halıl unerde bu adamın ne basarısı var 20 yıllık kocluk hayatında acılen koray mıncınozlu getırılmelı icımızden cıkan bırı ve gorev suresıncede basarılıydı
dün galeriada gördüm garnett ile beraber üzerinde galatasaray eşofmanı vardı takımda kaldığını söyledi ama :shock: :shock:duman 1905' Alıntı:hagen karşıyaka ile antramanlara çıkmaya başlamış
Öyle olursa tam komedi olur. Bence Hagen iyi çıkabilir ama Garnett'i tutacaklarını hiç zannetmiyorum.Bu arada senaryo konusunda fena değiliz.biglion' Alıntı:eger hagen orda iyi bi basket oynarsa bizimkiler hem bizim hem diyer taraftarlardan cook tepki alırlar
turkbasket.com a bak sen rüya görmüşsünredsong' Alıntı:dün galeriada gördüm garnett ile beraber üzerinde galatasaray eşofmanı vardı takımda kaldığını söyledi ama :shock: :shock:duman 1905' Alıntı:hagen karşıyaka ile antramanlara çıkmaya başlamış
turkbasket.com a bak sen rüya görmüşsün[/quote:fd80b]ÇOK KOMİKSİNduman 1905' Alıntı:dün galeriada gördüm garnett ile beraber üzerinde galatasaray eşofmanı vardı takımda kaldığını söyledi ama :shock: :shock:redsong' Alıntı:[quote="duman 1905":fd80b]hagen karşıyaka ile antramanlara çıkmaya başlamış
hayır beyler hagen di ama demekki karşıyakaya geçmiş........ ayrıca 30 yaşındayım ingilizce biliyorum bunamadım vede BASKETBOL TAKIMIMIZI YAKINDAN TANIYORUM :atki :atki :atki :atki :atkiSAPO1@mynet.com' Alıntı:o gördüğünüz hagen deil yeni hırvat pivot getirmişler o dur.
ABİ KİMMİŞ BU HIRVAT BİLEN VARMI...