Ian Hummer bile kendisinden kat ve kat daha yetenekli. Hiçbir şekilde takımda yeri yok.
Ristic ile uyumlu oldu diyen benim ama akil almaz falan agir olmuyor mu abi ? Daha duzgun bir sekilde soyleyebilirdiniz katilmadiginizi.Normalde alinacagim birsey degil ama sizinle gecmiste konusmalarimiz falan olmustu o yuzden sasirdim.Aşırı yetersiz bir oyuncu olduğu gerçeğini geçiyorum. Hadi anlayamazsın , anlayamadın, anlayamadınız diyelim. Adamın Pana ve Fener istatistikleri maç başı 2 sayı 3 ribaunt. Bunu da mı görmedin ? Hala bu adama bel bağlayanlar var forumda. Oynamadığı halde Ristic ile uyumlu oldu diyen akıl almaz yorumlar görüyorum. Bu adam bilimsel olarak da görsel olarak da BİTİK ! Neyini gördün de takıma transfer ettin ? Ne gördün ya ne ? Çık anlat bize !
Ristic ile uyumlu oldu diyen benim ama akil almaz falan agir olmuyor mu abi ? Daha duzgun bir sekilde soyleyebilirdiniz katilmadiginizi.Normalde alinacagim birsey degil ama sizinle gecmiste konusmalarimiz falan olmustu o yuzden sasirdim.
Kendinizi acikladiktan sonra duzeltmeye gerek yok,ben yanlis anlamisim kusura bakmayinAkıl almazdan kastım ''salak saçma'' tarzı bir tanım değil kesinlikle. Şaşırılacak şekilde manasını içeren bir kalıp anlamında kullandım. Yine de yanlış anlaşıldıysam hemen düzeltiyorum edit yaparak. Kusura bakmayın.
Furkan , Floyd'un sağlıklı hali de hiçbir şey yapmadı. Mesele orada başlıyor. Adam sağlıklıyken iyi oynamış olsa yine anlarız durumu ama zaten çok kısıtlı bir oyuncuydu. Fenerbahçe'nin geçen seneki 3-4 maçlık ilginç serisi dışında iyi oynadığı maç yok adamın iki yıldır. İstatistik mesele değil ama ben ''eğer meseleyse'' orada da kötü demek istedim. Yani nereden bakarsan bak; sağlıklı haline bak sağlıksız haline bak, istatistiğine bak, oyununa bak, yeteneğine bak nereye bakarsan bak elde kalıyor. Onu demek istedim.
Furkan tamam da yazdığın gibi Morgan ve Floyd 'un durumları belliyken Hummer'ı almak hataydı. Ama Ristic potaya hızlı devredilen ribaund canavarı bir uzun değil alan kaplayan şutu olan center. Yani Floyd'u yavaş yavaş isindiracak bir rotasyon yok elimizde. Bir yandan da süre geçiyor takvim sıkışıyor BCL 'de telafisi olmayacak bir grupta olacağız. 24 Ocak taki maça kadar Floyd hakkında bir karar verilmeli sezonu kaybetmemek adına.