Jerry Holman Gönderildi (mi) ?

Evet uzun süredir en son Telekom macında süre alan ve bu sezon beklenen performansın çok altında olan Holman gönderil mi?

Son zamanlarda sakatlığı bahane edilen ABD'li oyuncunun fiilen takım ile ilişiği kesildi sanırım.

Bu konuda detaylı bir acıklama veya araştırma hepimizi aydınlatacaktır.
 
valla bence onu hemen gonderelım gondermemıslerse bıle yerıne iyi bir bence 3 numara alalım eksıgımız var onu dolduralım bı fıcht le olmaz adama helal olsun ama sakat sakat bile oynuyo sezon basında 3 mac sonra gıden diyenlere de sanırım en iyi cvp verdi banvit macında
 
geçen bu konuyu bende gündeme getirdim ama ses çıkmadı bize gelen kuruyor kardeşim nedir bu ya o eski holman olsaydı parçalardı.Herhalde gönderecekler bence kaliteli bir dört numara üçte tufanı düşünürsek fatih ve nalga sağı solu belli olmayan oyuncular.Tufanın performansı iyi şu sıralar önünü kesersek yazık olur diye düşünüyorum
 
Holman kimseye haber vermeden takımdan ayrışlmış. Panelde Murat hoca şunları söyledi : "Holmana gerçekten büyük sabır gösterdik eskisi gibi olacağını düşündüğümüz için ama kendisi artık fazla birşey verebileceğine inanmadı ki herhalde kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. Takımdaki samimi Türk arkadaşlarının bile haberi yok."
 
Bi sporcuda yeteneğin olması en önemli şey gibi gözüküyor ama karakteri olmazsa yetenekte pek bi işe yaramaz. Holman çok yetenekli bi oyuncuydu ve 2 sezon önce kendini Ksk'da gösterdi ama sonrasında şanssız bi sakatlık yaşadı. Murat hocanın dediği gibi hem yönetim hemde biz taraftarlar çok bekledik eski Holman geri gelir diye ama olmadı. kötü formunu olumlu karşıladık sakatlığına bağladık ama hiçbişey söylemeden çekip gitmesini kimse olumlu karşılayamaz. anladığım kadarıyla Holman'ın sadece oyununda değil karakterinde de sorunlar var. güle güle Holman...
 
ya ayıp etti şimdi holmann konusunda forum ikiye ayrılmıştı bir bölüm yeni transfer istiyordu bi bölüm ona güveniodu ben 2.gruptydım sabırla bekledik ama olmadı ayıp etti kendine güvenenleri mahcup etti güle güle demek isterdim ama demek içimden gelmiyodu bize bunu yapacaksa neden geldiki :? 1 hakkımızı boşuna doldru nse denecek bişe yok
 
G.Saray'dan Holman'a güle güle
Ülkerspor'a transfer olduktan sonra geçiriği ağır sakatlık sonrası eski formuna bir türlü ulaşamayan 27 yaşındaki oyuncu sarı kırmızılı forma ile 18 lig maçında 5,1 sayı ve 4,1 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

Galatasaray'da Holman'ın yerine her iki forvet pozisyonunda da oynayabilen bir oyuncunun transfer edileceği öğrenildi.

07.03.2007

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
 
G.Saray'dan Holman'a güle güle

Ülkerspor'a transfer olduktan sonra geçiriği ağır sakatlık sonrası eski formuna bir türlü ulaşamayan 27 yaşındaki oyuncu sarı kırmızılı forma ile 18 lig maçında 5,1 sayı ve 4,1 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

Galatasaray'da Holman'ın yerine her iki forvet pozisyonunda da oynayabilen bir oyuncunun transfer edileceği öğrenildi.

07.03.2007

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler


http://www.superspor.com/detail.php?Typ ... 3&go=54751

Bence gitmiş olması çok iyi oldu...zaten takıma bir katkısı yoktu...yerine iyi bir uzun alırlarsa....bu sene play-off ta takım çok iyi bir noktada bitirebilir ligi...
 
onder abınınde dedıgı gıbı holman kendı takımdan gıtmıs gonderılme gıbı bır durum yokmus lakın murat hocanın sozlerını dınleyınce sankı oda gonderme taraftarıymıs gıbı geldı bana.
 
Hollmandan hep bir patlama bekliyordum ama olmadı.Artık önümüze bakmalıyız.Umarım eski Holman geri döner başka bir takımda...
 
Holman kayıplara karıştı

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Jerome Holman'dan 4 gündür haber alınamıyor.

Kulüp genel menajeri Recep Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Jerome Holman'ın 4 gün önce tesislerde yapılan toplantının ardından antrenmana çıkmadığını ve o günden sonra da kendisine bir türlü ulaşamadıklarını kaydederken, oyuncunun sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ettiklerini açıkladı.

Holman'la ilgili araştırma yaptıklarını anlatan Şen, oyuncunun Holiday Inn Otel'de bir gece kaldığını tespit ettiklerini ve ülkesine geri döndüğünü düşündüklerini kaydederek, ''Kulübün kendisine tahsis ettiği arabayı da arıyoruz. Havalimanı'ndan bilgi istedik. Eğer yurt dışına çıktığını tespit edemez isek bu kez polise haber vereceğiz. Büyük ihtimalle ülkesine gittiğini düşünüyoruz. Zaten çok fazla süre alamıyordu. Biz kendisine kulüp olarak maddi manevi her türlü desteği vermemize rağmen sanırım daha fazla dayanamadı'' ifadelerini kullandı.


Kaynak: AA
 
Bizim için iyi oldu diyebilirim.Önümü açıldı.Hem hukuki bir surecte de kozlar bizim elimizde tek taraflı feshetmişiz ama oyuncunun kendisi kaçmış.

Arabayı da bululrsak bu işten kayıpsız çıkıcaz demektir :kop


Yeni bir Power Forwet ABD'li oyuncu düşünülüyormuş sanırım.Ama bu ne zaman gercekleşir bilemeyiz ama temennimiz Efes Pilsen veya en iyi ihtimal FB Ülker macından önce gercekleşmesi.
 
uzun süredir takip ediyorum bu forumu ve yorum yazma vaktimin geldiğnin düşünüdüm vede üye oldum :) holman konusuna gelince açıkcası holmanın ayrılması çok iyi bi zamana denk geldi tufan yeterince dinlenemiyordu onun yerine 12-13 civarı sayı ortalaması tutturabilcek potansiyelli bi yabancı takımda pozitif etki bırakabilir tabi uyum süreci vesaire.. vesaire
 
Takımın hedeflerin bu kadar net olduğu bir sezonda bile yapboz tahtasına dönmesi nedenler ne olursa olsun hoş değil,öncelikle onu söyleyim.
Bana kalırsa Holman ve McGowan TBL 4. hedefleyen bir takım için yanlış seçimler değildi.Hatta Holman eski kıvamına gelebilse geleceğe dönük süper bir iş yapmış olacaktık.Ama bir türlü olmadı.
Kendisine karaktersiz demek biraz empati kurunca yanlış geliyor bana.1.5 sene önce Euroleague'de oynamak üzere Ülker'e imza atmıştı,bugün ULEB hedefleyen bir takımın vasat uzunu haline geldi.Kendine olan inancını kaybetmesi normal.
Bana kalırsa 3 almalıyız.Alacağımız 3 numara Tufan'ın önünü kesmez.Tufan 2'den bozma 3 zaten.Tam tersine Murat Kaya'yı hırslandıracağı için iyi bile olur.
 
holmanın yaptığı 'aptal'lıktan başka bişey değil...sözleşmesi feshedildi diye kaçtıyorsa nasıl bir karaktere sahip olduğu apacık ortada yazık..
 

Üst