Jon Diebler

Takım oyuncusu dieblar. Dişlilerden biri. Düzen işler, top dönerse verim verir. Ha bazen formsuz olduğu, olacağı zamanlarda vardır ama net takım iyiyken daha iyi gözüken parçalardan biridir. Ama bence defansta gösterdiği gayret önemli. Bu maç kendisinden 6da4 üçlük bekliyorum :)

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben kendisinin gelmesine sene başından beri karşıydım ama gerçekten klas bir oyuncu olduğunu anladım. Doğru kullanılınca kalitesini gösterdi.
 
Perdeden çıkıp şu atma dışında hücumda tek iyi yaptığı şey yok. Pasları rezalet. Savunmadaki mücadelesi takdire şayan ama bir El takımının önemli bir parçası olamaz
 
Bu sene Dentmon ya da Russtan önce gitmesi gereken isimdi. Şutör diye aldık sayı yapmıyor adam ya. Sene boyu 2-3 maç dışında inanılmaz kötü.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu sene Dentmon ya da Russtan önce gitmesi gereken isimdi. Şutör diye aldık sayı yapmıyor adam ya. Sene boyu 2-3 maç dışında inanılmaz kötü.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz Diebler'ı alırken bunu göze almalıydik.
Ona set çizeceksin oda atacak.
Kendisi şutunu hazırlayan, içeriye dripling yapacak bir oyuncu hiç olmadı.
Onun suçu değil bu hali.
Onu getirip ona özel set çizemeyen koçta sorun var.

Keşke Bagatskis'i biz almış olsaydık...
 
Şuttan ziyade rakip hücuma kalkarken dikkatle izliyorum da savunmada adam takibini iyi yapıyor ve gayreti de çok iyi. Şut olarak kötü gününde olsa dahi savunmada konsantrasyonu yüksek.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Stabil bir şutör değil maalesef. Hani birebirde kendi şutunu yaratan bir profili yok. İyi gününde olunca da çok iyi oluyor, kötü gününde olunca da tam tersi. İstikrarı yok. Fb maçında 0/8 de atabilir. Seneye uygun bir ücrete takımda tutabiliriz aslında.
 
19. haftanın takımına seçilmiş.

Stefan Jovic (KK Crvena Zvezda)

Jon Diebler (Galatasaray)

Davide Pascolo (Olimpia Milano)

Gustavo Ayon (Real Madrid)

Ioannis Bourousis (Panathinaikos)

Coach Sarunas Jasikevicius (Zalgiris Kaunas)
 

Üst