Bu gün o son saniye basketini kim atarsa daha çok sevinirsin dense 1)Shipp olmazsa Evren derdim. Bu ikilide hucumda inisiyatif alırsa FB Ülker için kabus dolu bir seri olacağı aşikar. Bu gün 2 airball atmasına rağmen hucumda inisiyatif aldı nihayet. Şutun girip-girmemesine göre oyuncu değerlendiren arkadaşlarımız bu gün yere göğe sığdıramadıkları Shipp'i yarın şutları girnediği zaman eleştirip büyük maçların oyuncusu değil diyecekler.-Mümkünse artık böyle değerlendirmesinler vereilen emeğe saygı adına- Shipp şut kaçırır - sokar ama en çok sahada o kalır, tüm pis işleri yapar, hucum ribaundu kovalar, sadece ve sadece işini yapar ve takım arkadaşları giibi sonuna kadar mücadele eder. son 1 saniyede Preldziç'e topu nasıl aldırmadığını da atlamayalım. Onun iyi savunması vakayı adiyeden olduğu için pek değinilmemiş. Daha önce defalarca dediğim gibi savunmada her yere yetişen elimiz. Bu gün şutu girdi diye kahraman yarın girmeyince tu ka ka olmasın. O avrupalı fundementalına ve müthiş iş ahlakına sahip bir Amerikalı-Mike Wilkınson'a çok benzetiyorum bu anlamda ve daha çok seviyorum-