Re: 20 # Juan Pablo Pino
hep böyle devam edersin inşallah.
hep böyle devam edersin inşallah.
Ben Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Biraz kafasını kullanırsa kesinlikle Keita'dan daha iyi ve kariyerli bir oyuncu olacaktır.29 yaşında Katar'a gitmeyecektir en azından.Salih Coskun' Alıntı:Zaman zaman cok etkili olsa da asla bir Keita degil, birgün olacagini da zannetmiyorum.
Ben Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Biraz kafasını kullanırsa kesinlikle Keita'dan daha iyi ve kariyerli bir oyuncu olacaktır.29 yaşında Katar'a gitmeyecektir en azından.[/quote:3j2bx07l]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Salih Coskun":3j2bx07l]Zaman zaman cok etkili olsa da asla bir Keita degil, birgün olacagini da zannetmiyorum.
Erdal Avcı' Alıntı:Daha fazlası olur.
Sizde taktınız Keita'ya.Gitti işte.Anlamıyor musunuz?
Sühan Cem' Alıntı:Bu yüzden de Lucescu-Gerets hikayelerine inananların aksine ben RijkaardCI olarak kalmayı sürdüreceğim.
Ali Demirci' Alıntı:Baros'un yokluğunda Rijkaard hiç Pino'yu forvet oynattı mı?
Hadi daha da genişletelim soruyu hangi futbolcular tam mevkilerinde oynadılar?
[quote="Sühan Cem":3tu65zti] Bu yüzden de Lucescu-Gerets hikayelerine inananların aksine ben RijkaardCI olarak kalmayı sürdüreceğim.
Mazhar Ozsoy' Alıntı:Hicbir şekilde Rijkaard ile ilgili olum birşey soylemem. Bir cok sey sıralayabiliriz yapılmayan transferler, yonetim hataları, sabotajcı oyuncular. Ama bunların hicbiri Rijkaard'ın ne gecen sene nede bu sene elindeki kadronun hakkını veremeyişini açıklamaz. Hele takımın 60. dakikada kondisyonunun bitmesini hic aciklamaz...