Juan Pablo Pino

Bülent Ünder de sıyırmış. Böyle bir açıklama olur mu yahu? Mustafa Sarp için olağanüstü sıfatıyla bir cümle kuruyor. Kafayı yedirecekler adama.

Bülent Ünderin tavrını,açıklamasını tasvip etmiyorum baştan belirtmek isterim. Yani öyle söylediği gibi sahada mücadele eden oyuncular vb. lakırdılara kulak asmayacak kadar tecrübe kazandık bu sene.

Sonrasına gelecek olursak, Pino gelecek senelerde planlarımıza katabileceğimiz bir oyuncu değil. Kısa ve net.

Nasıl oynadı, ne yaptı bilemiyorum maçı izlemediğim için ama Bülent Hoca'nın da şu saatten sonra bütün olayı bunun üzerine yıkmaya hakkı yok gibi. Diğerleri iyi olurda bu da yan gelip yatar o zaman söylersin ki yine de tv'de söylenmez böyle şey. Ayrıca Yılmaz'ın dediği gibi "Kolombiyalı Pino" nedir yahu? Pino de gitsin.. =)

Suçlu olarak Pino nun gösterilmesi yanlış.Ama bence çokta gerekli bir oyuncu değil.Gelecek sezon sağ tarafa olası bir Volkan Şen transferiyle sağ kanatta sıkıntı yaşamayız.Yabancı hakkınıda o bölgeden kullanmamıuş oluruz.Volkan-Kazım idare eder o kanadı,hangisinin daha iyi olduğuna pek karar veremiyorum hangisi iyiyse o oynar.Pino kalırsada en fazla +2 için kalabilir.

Suçlu Pino değil. Pino da bu takımda oynayacak adam da değil. (Takımdan kastım bu sezonki kadro değil)

Potansiyeli falan da yok. Her görüşe, fikire saygılıyım tabii ki. Ama herhangi bir fikri beğenme ya da beğenmeme hakkına da sahibim. Bu başlıkta Pino için yazılanlar bundan sonra futbol ile ilgili kimlerin yazılarını okuyup kimlerinkini okumayacağım hakkında fikir oluşturuyor.

Bülen hocanın açıklaması ne kadar yanlışsa Pino nun bu takımda olmasıda o kadar yanlıştır.Tıpkı Barış,Sarp,Zapata v.b adamların bu takımda olması gibi.

Yabancı oyuncu biraz farklı olmalıdır.Kazım ile Pino arasında kalite olarak fazla bir fark yoktur.Hatta Kazım daha kalitelidir bana göre.O zaman yerli olduğundan Kazım ın kalıp Pino nun gitmesi şarttır,daha kaliteli bir sağ açık alınmalıdır.

Ayrıca Keita dan sonra Pino yu beğeniyorsa GS taraftarı diyecek fazla bir söze gerek yok zaten.

Kazım Pino'dan nasıl daha kaliteli?Kime göre neye göre daha kaliteli?

Kazım'ın dün yaptığı hareketten sonra , onun takımdaki geleceğinin sorgulanması gerekir.

Erdal 2 oyuncuda sağ açık oyuncusu.Pino 1 tane adam geçemez,top süremez ve pas veremez.Ve Pino nun sağ kanatta iyi oynadığı bir tane bile maç yok bu sezon.Kazım adam geçer,top sürer ve asistini yapar.3-4 tane asist yaptı zaten 2.devre bizde oynadığı maçlarda.

Pino diyorsunuz kötü kolombiya milli takımında sadece 3 maçı var.Kazım ın ise onlarca milli maçı var.Ve çoğunda da iyi oynadı.Euro 2008 deki yarı finaldeki Almanya maçı gibi.

Tamam Kazım da müthiş oyuncu değil ama sağ açık performansı Pino ile kıyas yapılmaz.Yine de aralarında uçurum yoktur ama yerli olduğundan Kazım ın tutulup Pino gönderilmesi şarttır bence.Yabancı oyuncu daha kaliteli olmalıdır.Keita dan sonra Pino olacak iş mi.

Konu eğer bu seneki ve benim bir daha hiç görmek istemeyeceğim galatasaray takımı ise Kazım ve Pino bu takımda oynar.Kazımı bireysel olarak Pinoya tercih ederim 11 de ama Konu benim bildiğim GALATASARAY ise Pino ilk 18 de olmaması Kazımın da yerli olarak yedekte durması gerekli.Umarım bildiğim Galatasarayımı bana tekrar izlettirirler.Atac yapmayı, maçta heyecanlanmayı,gol sevinci yaşamayı özledim...

Suçlu her zaman Lincoln,Keita,Kalli,Skibbe,Rijkaard,Misimovic,Pino.Yazık gerçekten yazık.Sezon sonu gider.Gitmesine üzülmem.Yanında İnsua'da gider,Kewell'da gider.Zapata'da gider.İyi teklif gelirse Baros'ta gider,Cana'da gider.Senelerdir aynı senaryo sadece kişiler değişiyor.Şaşırmamak lazım.

Yıllarca Galatasarayı yerli Oyuncular ayakta tuttu..Şimdi ise yerli oyuncular batırıyor...