Re: Juan Pablo Pino Galatasaray'da
Hayırlı olsun.
O kadar zaman harcandı bu transfer için.Umarım takım'ımıza faydalı olur.
Hayırlı olsun.
O kadar zaman harcandı bu transfer için.Umarım takım'ımıza faydalı olur.
Keram Gönlüm Fatih Solak var da bu ne demek ki ?Hüseyin Çıtak' Alıntı:http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/132701509.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1279632596&Signature=xvtqi1bVuvPfXslycooNlT5Eld4%3D
Resmi görebiliyor musunuz?
Mert Göker' Alıntı:Ben de az önce gördüm. Pino, Fatih ve Kerem Gönlüm'ün arasındaydı Fatih'i biliyoruz Galatasaray'lı, Kerem'de mi acaba öyle ?
Saim Karakuzu' Alıntı:kaç yıllık sözleşmesi ?
"Pino, Keita?dan kaliteli!"
PSG'de forma giyen milli golcü Mevlüt Erdinç, Monaco'dan tanıdığı Galatasaray'ın yeni transferi Pino'yu, Milliyet'e değerlendirdi, "Pino, Keita'dan daha iyi. Çünkü o sadece fantastik çalım atmıyor, oyun zekâsı ve süratiyle de takımına faydalı oluyor" dedi.
Galatasaray'ın, Katar'a giden Abdulkader Keita'nın boşluğunu doldurmak üzere Monaco'dan transfer ettiği Juan Pablo Pino'ya, PSG forması giyen Mevlüt Erdinç'ten büyük övgü geldi. Milli golcü, yakından tanıdığı 23 yaşındaki Kolombiyalı futbolcunun, Keita'dan daha kaliteli olduğunu söyledi.
Cim-Bom'un, Pino'yu renklerine bağlayarak çok önemli bir transfere imza attığına dikkat çeken Mevlüt, "Pino ve Keita aynı stile sahipler. Ancak benim, 'hangisi daha iyi' sorusuna yanıtım Pino olur. Çünkü o sadece fantastik çalımlar atmıyor, aynı zamanda takım oyununa da yatkın bir futbolcu. Fransa?da çok popüler ve ünlü bir oyuncudur. Geçen sezon sakatlıklardan çok yedek kalması en büyük handikapıydı ve o yüzden Galatasaray?ı tercih etti" diye konuştu.
Ay-yıldızlı oyuncu, Juan Pablo Pino ile son olarak Mayıs ayının başında Fransa Kupası?nda karşılıklı oynadığını belirterek, "Özellikle 2 sezon önce adından fazlasıyla söz ettirirken golleri ve asistleriyle ön plana çıkmıştı. Fakat Teknik Direktör Guy Lacombe?un Monaco?nun başına geçmesinden sonra sıkıntılar yaşamaya başladı. Ayrılması da gündeme gelmişti. Ligin sonuna doğru kendini buldu ve yeniden kalitesini göstermeye başladı" ifadelerini kullandı.
?10 numara da oynayabilir?
Mevlüt, 23 yaşındaki Pino'nun çok yönlü bir oyuncu olduğunu da vurguladı. Milli forvet, "Müthiş oyun zekası ve süratiyle rakip savunmaları dağıtabiliyor. Ayrıca sadece sağ kanatta değil, 10 numara pozisyonunda ve sol kanatta da başarıyla görev yapabilir" dedi.
?İki kanatta oynarım?
Cim-Bom?un yeni transferi Kolombiyalı Pino, GS TV?ye yaptığı açıklamada ?Galatasaray?da oynayacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Galatasaray?ı seçmemde camia ve taraftarın büyüklüğünün önemli yeri var. İlk antrenmanımda takım arkadaşlarım bana çok sıcak davrandılar. Yeteneklerimi burada göstermek istiyorum. Her iki kanatta da rahatlıkla oynayabilirim? dedi. Pino?nun 20 numaralı formayı giyeceği kaydedildi. Bu arada Pino?nun Monaco?da oynadığı 61 maçta 6 gol attığı ve sadece bir sarı kart gördüğü öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
Sercan Karabıçak' Alıntı:http://i1007.hizliresim.com/2010/7/21/1222.jpg
Bu foto çok komik geldi bana
Arda Öztürk' Alıntı:20 Numara ile terliyecekmiş.