valla hoca icin soyledikleri ne kadar dogru ise kendisininde buraya tatile geldigi gercegini gormezden gelemeyiz!!!
Yürüyerek basketbol oynuyordun birader çıkarmışsın göbeği sporcu musun pideci misin belli değil, 2 trilyon para alıyorsun kendine kulübüne saygın olacak.
Bazı koçlar yönetir bu tarz oyuncular bazı koçlar yönetmez. Ergin hoca da diğer türden bu konu da onu eleştiremem ancak neden transfer ettin diye eleştiririm.
Justin Dentmon açıklamalarda bulunmuş..
Ergin Ataman hakkında konuşan Amerikalı oyuncu, “Benim gibi oyuncu tiplerini takdir etmeyen bir coach için oynamak çok zordu. Çoğu zaman başarılıydım ama böyle durumlar yaşanması oyunu sevmiyormuşum gibi hissettirdi. Ben üst düzey bir oyuncuyum ve bana üst seviyede hiçbir şey yapamayan biri gibi davranıldığını hissettim, sanki daha basketbola yeni başlamış gibi” ifadelerini kullandı.
Oyun stilinin serbestliğine değinen Dentmon, “Sahada ben olmama izin vermelisiniz, benim gibi bir oyuncuyu robot gibi kontrol edemezsiniz. Ben bu şekilde kazandım ve profesyonel bir sporcu olarak başarılı oldum.” derken Galatasaray’ı kabul ettiğinden pişman olduğunu söyleyerek “Galatasaray’a bu şansı verdiği için teşekkür ederim ama böyle olacağını bilseydim onları kariyerimde 4. kez reddederdim.” dedi.
Coach Ataman’ın sürekli kendisini suçladığından şikayet eden 31 yaşındaki oyuncu, “Kariyerimde ilk kez böyle şartlar altında kaldım. Şimdiye kadar hiçbir zaman her yenilgide ben suçlanmadım ya da her hatamda oyundan alınmadım. Bir oyuncu böyle şartlarda nasıl oynar?” şeklinde konuştu.
Dentmon, Galatasaray formasıyla Euroleague’de 8 maça çıkmış ve bu maçlarda 12.3 sayı ve 2.3 asist ortalamalarıyla oynamıştı.
basketball.com.tr
Şu düşünce yapısında olan arkadaşlar sebebiyle Ergin Ataman bu kulübü babasının çiftliği, kendisini de dokunulmaz olarak görüyor.
Justin Dentmon yıllardır Avrupa Basketbolunda var olan ve belli bir piyasası olan bir oyuncu ve bence iyi de bir profesyonel ve Dentmon gibi kalitesi belli olan bir basketbolcuya pideci demek zaten talihsizlik ama bu adam,arkadaşın tabiriyle pideci ise yıllardır pideciydi ya da yıllardır durarak oynuyordu. O zaman haşmetli koçunuz bu oyuncuyu transfer etmeyecekti eğer oynatamayacaksa. Öyle menajer önerileriyle, oyunculara çok fazla hakim olmadan transfer yapmakla olmuyor bu işler.
Benim mesajımı alıntılayıp eleştirip aynı şeyi söylemeniz enterasan olmuş. Ben Dentmon kalitesiz bir oyuncu demedim göbeği olan temposuz savunması olmayan bir oyuncu dedim, sporcu fizğine uymayan bir yapısı var dedim. En son haşmetli koçunuz vs demişsiniz, son cümlemi okursanız zaten transfer edilmesinin yanlış oldıuğunu söyledim. İyice okuyup öyle mesaj yazmakta fayda var boş konuşamamak için.