Kac Galibiyet Alacağız ?

  • Konbuyu başlatan mrsa
  • Başlangıç tarihi
M

mrsa

Misafir
evet madem bu hafta itü macına topik yok ve de acılan topiklerde de kısır dongü seklinde aynı seyleir soylemek zorunda kalıyoruz o zaman tahmin edelim bakalım bu sene kac mac alacağız ama burada hlail üner geyiklerine girmeyelim yok o giderse bu gelirse... sadece sezonu kaç galibiyetle bitireceğiz iste herkesin yorum ve tahmin gücü sonunda ortaya cıkacak(daha dorusu nisana kadar bekleyeceğiz ama neyse)
:)
ben ümidimi koruyorum o üyzden iyimser bir tahminde bulunacağım 14 galibiyet toplamda yapacağımızı umuoyrum daha fazlası da uyar bana neyse herkes kafasıan gore yazsın eyvallah
 
Ligin 10. Haftasında oynayacağımız EfePilsen maçına kadar bir seri yakalayacağımızı düşünüyorum.İTÜ,BANVİT,TEKEL ve P.KARŞIYAKA maçlarını seriye bağlamamız gerekiyor ki Efes Maçında Arenayı Doldurabilelim. :atki :atki :atki
 
bu takım ligde tam 16 galibiyet alır birde alt yazıya bakın başka söze gerek yok
 
ben geldiğimden belli takıma bişey oldu nedense yenmeye başladı son zamanlarda üst üste 3 kez Galibiyet elde etti bunun devamı gelir kaç maç oynanıyor baskette pek anlamam ama yine 16 diyorum
 
Kusura bakmayın da efes ve ülkerin 2'ser maglubiyet aldıgı bir ligde ne olursa olsun su ana kadar 4 maglubiyet almamız pekte garip degil. Olaylara at gözlügü takıp bakmayalım sürekli !
 
Beykoz disindaki maglubiyetler olabilecek sonuclardi. Neticede Onder'in de dedigi gibi Efes ve Ulker de 2'ser maglubiyet aldilar su ana dek, bu sezon guc dengeleri cok yakin. Muhim olan guc dengesinde bizimle esit veya uzerimizde gozuken takimlar (Efes, Ulker, Telekom, Fener, BJK) ile yapacagimiz maclar, hedef maclar bunlar olmali. Diger maclari minimum kayipla kapatabilirsek hedef maclarimiza moralli cikabiliriz.
 
bnce su ana kadar aldıgımız tek abartı yenilgi beykozdu.bir de ülker macında cok silik bi oyun oynadık bnce bu sezon ülker iyi takım kuramadı en azından basa bas oynamalıydık.
 
şimdiden elde var 4, geriye kalan maçlarda en az 12 galibiyet alacağımızı düşünüyorum, alacağımız galibiyetler şunlar: mersin, beykoz, itü, banvit, tuborg(2 maç), büyük kolej(2 maç), erdemir(2 maç), fener ve beşiktaş - olmadı ksk ve daçka...
 
Sevgili Murat,

Haklisin. Zaten bircok kisinin de tepkisi BJK, Ulker maclarindaki maglubiyetten cok karaktersiz ve silik bir oyun oynamamizaydi.

Neticede 3 mactir kazaniyoruz, umarim da bu seri devam eder. ancak oyun olarak guven veriyormuyuz, kadronun potansiyeline yaklasabiliyormuyuz? Bence hayir. Zaten hocaya gelen elestirilerin onemli kismi da bu sebeple geliyor.

Kadronun potansiyeli KSK, Tekel gibi takimlari takilmadan yenip BJK, Fener gibi takimlarla kafa kafaya oynayacak, Ulker ve Efes'i de cok zorlayacak (kotu gunlerinde yakalarsa yenebilecek) duzeyde.
 

Üst