Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takımlar O G M AS VS P
--------------------------------------------------------
1-Galatasaray Daikin 2 2 0 6 2 6
2-ASPTT Mulhouse 2 1 1 4 4 3
3-Unendo Yamamay 2 1 1 4 4 3
4-Dinamo Romprest 2 0 2 2 6 0
Tebrikler artık grup 1.si olacağımıza göre büyük ihtimalle olası Vakıf ve Eczacıbaşı ile eşleşme şansımız azaldı....Libero transferiyle daha kaliteli olacak bu takım Calderon süperdi...Gioli bloklarıyla ve skorerliğiyle fark yarattı....Neriman çok hırslı manşet sorununa rağmen iyiydi bu akşam...Molnar sanki eski günlerine döneceğinin sinyalini verdi.....
Yuko Sano ile anlaşırsak ve grup 1.olursak bence F4 için başvuralım Ruslar bu yıl favori de olsa iyi bir para durumu ile koparabiliriz son 3 yılda 2.defa Türkiyeye verirlermi bilinmez ama bu işlerde para çok önemli faktör....
Mansette fazla aksamadik. Buda direk Leo-Simona ikilisinin oyununa yansidi ve koseler Calderon ve Neriman cok rahatladi. Sampiyonlar ligi maclarinda Molnar'i pasor caprazi olarak oynatiyoruz. Buda onun hucumunun dusmesini gosteriyor. Cunku onde oldugu pozisyonda cok etkili oldugu 4 numarada sadece bir pozisyon kalabiliyor.(tabi bu sayi almamiza bagli olarak degisiyor) Ancak takim olarak cok iyidik. Sezon basina oranla cok daha iyiyiz. Bir parantez Neriman ve Barbolini'ye acmak istiyorum. Neriman'in hirsina gercekten hayranim yurekten oynuyor. Barbolini de yerinde aldigi molalar ve yerinde yaptigi oyuncu degisiklikleri ile ust duzey bir antrenor oldugunu gosterdi.
Yeneceğimizi pek düşünmüyordum, üstelik böyle güzel bir oyunla, çok güzel oldu bu galibiyet, helal kızlarımıza ama Emir haklı, grup birinciliği için evimimizde bir kez daha yenmemiz gerek onları
Maçın tekrarını kaydettim.Vakit bulup yayıla yayıla izlemeyi iple çekiyorum.
Çok büyük galibiyet bu.Geçmişteki başarılardan bir parça haberdar olmakla birlikte kadın voleybol tarihimizin en büyük günüdür diyorum.Maç maç bakmak en doğrusu ve en keyiflisi olsa da ileriyi hayal ederken müthiş heyecanlanıyorum.