Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadın Voleybol Şampiyon Ligi | Galatasaray Daikin - Dinamo Romprest Bükreş
Şöyle bir takıma maç verdiğimize inanamıyorum.Takımda ciddi anlamda manşet problemi var hemde çok ciddi anlamda.Sanoya herşeyden çok ihtiyacı var takımın.
Maç telafi edilir veya edilemez orasında değilim.Salona gidememek canımı sıktı,4. ve 5. sette takımın vücut dili ise kat kat fazla üzdü.Bu görüntü sezon boyunca bir daha tekrarlanmamalı.Eczacıbaşı maçından sonra 2 defa tribüne çağrılan takım bu takım değildi,ruhları uçup gitti sanki bugün.
Set verilmeyecek bir takıma 2 puan verdik bugün. Rakip aslında 3 puanı hak etmişti. Bizim oyuncularımız defansta topa yürümeye üşenirken , rakip takım defansta her topa atladı, müdahale ettiler. Mücadele etmeden kimse 3 puan vermezler hele CL'de hiç vermezler.
Gioli neden pasör çaprazına geçti anlamak güç hele setlerde 2-1 öndeyken bunu neden yaptık gerçekten anlamıyorum. Eleştirdiğimiz adam Massimo Barbolini dünyanın en iyi hocalarından biri.Bir bildiği vardır diyip susuyorum ama Gioli ne zaman pasör çaprazına geçse Neriman'da oyundan düşüyor.
Bu sonuçta grup liderliği de tehlikeye girdi. Eczacıbaşı maçındaki takıma bunları yazmak bir hayli üzdü beni ama bugün emektar takım gibiydiler kusura bakmasınlar.