Kadromuz Şekilleniyor

  • Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
Şunu hemen düzeltmek istiyorum.Fatih Solak kulübü mahkemeye vermedi;gerekirse,parasını alamazsa bu yola başvuracağını söledi ama bu konu artık kapandı arkadaşlar.
 
p.g ismet hacıoğlu 1,88 1988
p.g mitchell
p.g mithat demirel 1.80
s.g murat kaya 1.90 1984
s.g tufan ersöz 1.95 1981
s.f tolga tekinalp 2.02 1975
s.f yabancı
p.f yabancı
p.f burak sezgin 2.04 1974
p.f camal nalga 2.08 1987
c fatih solak 2.13 1980
c yabancı
alınacak üç kaliteli amerikalı ile bu takım şampiyonluk mücadelesi yapabilir.buna gönülden inanıyorum.
 
ha vermis ha zikredip tehdit etmis ne farkeder!!!..bugune kadar hangi oyuncu basketbol subesinde parasini alamadigini ifade edip klubu mahkemeye vereceginden bahsetmiski o bahsediyo!!! ustune gidip febe yle gorusme yapiyo!!! herneyse kalmis hayirli olsun ama bu yaptiklarini oynayacagi oyunla unutturmasi gerek bu sezon!!!
 
Virginandhardly,açık şekilde görülebilen eksikleri tam anlamıyla dile getirmiş.Emeğine sağlık uzun uzun irdelemiş.

Kadromuz gerçekten zenginleşti;zira kafama guard mevkii takılıyor.Herkes Mithat Demirel Beşiktaş'ta fırsat bulamadı;o yüzden vasattı diyor.Ee şimdi de Mitchell de eski klübüne bakınca yetenekli ve Türkiye'de uyum sağlaması halinde Malik'i aratmayacak biri.Mithat yine vasatı aşamayacak mı?Bence Mithat Türkiye'de Almanya'daki hevesle oynamıyor.İyi bir oyuncu,belki Gsli olduğu için Bjk'ta oynamadı :) O yüzden hevesli değildi.Tolga Tekinalp,GS-BJK maçında oynayışıyla tarafını belli etmişti bana göre :)

Skorer bir yabancı ve Glen tarzında bir oyuncu ile mkemmel bir hal alırız.İşte o zaman Fenerbahçe'yi yenmek değil şampiyonluk mesele olur.Aslında bana Efes ile biraz çekişebilmek bile büyük onur verir.Efes ile her zaman aramızda olacak mesafeyi de TARAFTAR kapatacaktır.
 

Üst