Kaela Davis

bBAa1Y.jpg


Kaela Davis Galatasaray'da!

Galatasaray Kadın Takımı, Birleşik Amerikalı forvet Kaela Davis (1.88-1995) ile anlaşmaya vardı.

15 Mart 1995 Indiana doğumlu Kaela Davis, kolej kariyerine Georgia Tech’te başladı. Burada geçirdiği iki sezonun ardından South Carolina’ya transfer olan Kaela Davis, yeni okuluyla NCAA’de Ulusal Şampiyonluk sevinci yaşarken takımının en önemli parçalarından biri oldu. South Carolina ile yaşadığı şampiyonluk sezonunda 12.7 sayı, 3.9 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları tutturan Davis, kolej kariyerinin son sezonuna girmeden önce WNBA Draft’ları için ismini bildirdi ve 2017 WNBA Draft’larında 10. sırada Dallas Wings tarafından seçildi.

WNBA’deki ilk sezonunu geçtiğimiz yaz geçiren oyuncu 33 maçta ortalama 15.5 dakika sahada kalırken 6.1 sayı, 1.4 ribaund ve 1 asist ortalamalarıyla oynadı. Kariyeri boyunca üç sayı menzilinin uzunluğuyla bilinen Kaela Davis, WNBA’deki ilk sezonunda %42.9 ile üçlük attı.

Kaela Davis'e hoş geldin der, formamız altında başarılar dileriz.
 
Son düzenleme:
İşte bu transferle Ortadoğu'daki kartları yeniden dağıtırız. 17/18 ELW şampiyonu Galatasaray! Dalga geçmekten başka yorum bulamadım valla.
 
Orta mesafe ve dış şutlarda fena bir görüntü vermedi Ormanspor maçında. Savunma katkısında çok da bişey beklememek lazımdı takımdaki 2. günü itiarı ile ama biraz ağır gibi göründü... Umarım Traore'ye bağlamaz...
 
Adını bile duymadığım bir oyuncu ve zerre tanımıyorum ama iyi bir oyuncu transfer edebileceğimize de inanmıyorum. Kötüdür kesin yanılmaya razıyım.
 
Geçen sezon dalga geçtiğimiz Traore bile daha bundan iyiydi yahu. En azından ceza şutu falan atıyordu. Bu Davis geldiğinden beri kaç sayı attı? Yokları oynuyor şu an. Tarihin en kötü yabancılarından biri. En azından iyi kötü pivot alsaydınız bari.
 
Küme düştüğümüz sene bir oyun kurucu geri getirmişlerdi, çok iyi bizi ligde tutacak diye, göbekli ve basketbolda uzak bir Amerikalı çıkmıştı. O günden bu yana izlediğim en kötü Amerikalı Kaela Davis olabilir. Hiç bir özelliği yok.
 
Antonio Davis'in kızı sanırım. Başka da bir özelliği yok. %50 ye yakın üç sayı yüzdesi ile oynadığına inanamıyorum WNBA'de.
 
Maç bitiminden kısa bir süre sonra etiketlendiği tüm tweetleri rt yapmaya başladı. Trajikomik bir hal aldı şu an durum, hala devam ediyor. Bilmeden yapıyorsa ayrı inadına yapıyorsa ayrı bir boyut... Çok da kötü birşey söylemek istemiyorum ama inanılmaz son iki maçta... Takımın aylardır vermediği reaksiyonu verdiği zamanda Allie ablası ile mükemmel sabote ettiler takımı...
 
Her oyuncu kötü gününde olabilir şutu girmeyebilir ama bunun yaptığı farklı bir boyutta. Özür dilemesi de yaptığını affetirmez!
 

Üst