Kafe KLAN TERAS

Forumumuzun müdavimlerinden Eyüp abinin Taksim İstiklal Cd. İmam Adnan Sok. yeni mekanı açılmış bulunmaktadır .Hepimiz beyoğlunda öyle yada böyle bulunuyoruz yorgunluk atmak , takımı nasıl kurtarırız tartışmalarında Eyüp abiyle konuşmak yada buluşmak , yazın sıcağında teras olayı gerçekten hoş 1 ayrıntı...
Mekanda fiyatlar gayet makul , müzik olarak alternatif rock tarzı şarkı seçimleri var , garson arkadaşlarda gayet içten samimi bana göre en önemlisi Eyüp abiyle ne olucak abi bu takımın hali muhabbetleri için bile gidilebilitesi yüksek mekan.

Re: Kafe Break TERAS

Ayarla bir buluşma abi, gidelim. Ben 18'ine kadar müsaitim. Haftasonu bir bakalım?

Bir de iki ay oldu yüzünüzü göremedik, amma koptuk. :?

Gelsin herkes beyler.Kral yer.Bende oralardayım hep.Evet Ömer bu hafta gel pazar gelirse hatta benim Öss de ki 0 çekişimi kutlarız. :D

Çok güzel mekan.Umut abimiz var orada pırlanta.Herşey vardır.Tabi kral da orada.Eyüp Yıldız... :)

Ömer Horzum' Alıntı:
Ayarla bir buluşma abi, gidelim. Ben 18'ine kadar müsaitim. Haftasonu bir bakalım?

Bir de iki ay oldu yüzünüzü göremedik, amma koptuk. :?
Bundan sonraki yenilmezArmada toplantılarını Break te yapmayı planlıyoruz zaten .
Ömer haftasonu ben mekandayım gel de görüşelim artık :)

arkadaşlar sağolun çok iyi dostlarsınız desteğinizi unutmam!
hepinizi beklerim.

oo arman beyler öss öncesi gezmelere başlamışlar.. Eyüp hayırlı olsun..gelebilirsek istanbula uğrarız elbette ..

Armanlar bulmustur umarım kafeyi.Uykudan yeni kalktıgım icin telefonda pek tarif edemedim kafenin yerini. :)

gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum:)

EsraGerçek' Alıntı:
oo arman beyler öss öncesi gezmelere başlamışlar.. Eyüp hayırlı olsun..gelebilirsek istanbula uğrarız elbette ..
Stres at at bitmiyo esra abla napalım :)

Onur UNCU' Alıntı:
Armanlar bulmustur umarım kafeyi.Uykudan yeni kalktıgım icin telefonda pek tarif edemedim kafenin yerini. :)
Onur sen olmasan zor bulurduk :)

Benim cok hosuma gitti.Arkadaşların da
Gsbasket organizasyonu bekliyoruz artık :)

Evet Armanlar dün geldi.Onur seni de bekliyoruz.Öyle sadece tarif ile kurtulamazsın bizden. :)

Ama pardon senin yaşın tutmuyordu dimi. :D :D

Yok Onur gel şu Galatasaray'ın halini konuşalım. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
Evet Armanlar dün geldi.Onur seni de bekliyoruz.Öyle sadece tarif ile kurtulamazsın bizden. :)

Ama pardon senin yaşın tutmuyordu dimi. :D :D

Yok Onur gel şu Galatasaray'ın halini konuşalım. :)
Galatasaray'ın halini Çarşamba günkü Beşiktaş maçında konuşuruz.Tabi Kafe'ye gelmeyeceğim anlamına gelmiyor bu. :)

Yakın gelecekte öle planlarda mevcut tabi bununiçin daha çok insanın gelmöesi gerekiyor malum GS' ye sponsor olmak kolay olmuyor arkadaşlar...

Son durumu bilmiyorum :) her ne kadar bir zamanlar her gittiğimde karşıma çıkan fenerli servis elemanları olsa da gercekten cok güzel bir ortam ve mekan. Bazılarınıza müzik uymasa da eğlenceli oyunları ve muhabbetleriyle herkesin gidebilecği bir yer.

Eyüp abi'den gelecek sezon için duyumlar aldık zaten

forumda Klan Card alan herkese canaydın ve cafe crown'dan kurtulana kadar sınırsız üyelik avantajları varmış :)