• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kafeterya

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
bayramkurtulmus.blogspot.com
@Bayram Kurtulmuş
CAFE'teria

Arkadaşlar Mola bölümünde farklı bir sürü konu hakkında konuşabiliyoruz ama sadece sohbet için kullanabileceğimiz ve konu sınırlaması olmayan bir başlık göremedim bunu açtım.Burada günlük hayatta canımızı sıkan,bizi mutlu eden olayları,hayallerimizi,çoşkularımızı,merak ettiklerimizi kısaca hayatın içinde yer alan her konuyu paylaşalım.

Bazen spor'da kaybetmekte vardır işte öyle zamanlarda hepimizin canı sıkkın olacak burası bizim cafe'miz sıcak bir kahve tüm gönülleri ısıtır,sıcak bir sohbet tüm yürekleri okşar.Eğer konu silinmezse günün her saatinde içimizden geçenleri paylaşabileceğimiz bir yer olsun burası.

sugarcube.jpg

Re: CAFE'teria

Nilay ablanın konusu:D

Herrr daim :) guzel olur boyle bi konu

En hareketli saatlerde gece saatleri olur büyük ihtimal insan bu saatlerde konuşabilecek birilerini arıyo

Güzel bir konu; yalnız en azından Türkçe söylemi daha hoş duruyor, tamamen yabancı sözcük olmaktansa.

Neyse Kanunlara Takıldık Orjinal İsmi Kullanamıyoruz böylede güzel :)

Az önce uyandım hemen resmi siteye baktım hala açıklanan transfer yok caner veya sercan transferleri yarın açıklanacak heralde

kahve.jpg

Kahveleri Soğutmayalım :)

İftarda alırız kahveleri(: Sahurda da açıkmı :)

Her zaman açık geniş bir menümüz var her türlü sıcak içeceği burada bulabilirsiniz tüm Gsbasket ailesini iftar'dan sonra sıcak birşeyler içmeye bekliyoruz :)

Kurukahveci Mehmet Efendi IN

Cafe Crown OUT

bu kadar kahvenin ardından fal bakan birileri de ardır umarım bu kafeteryada

bugün benden herkese kahve milli takım kazandı jasaitis iyiydi ...

NOT:Kahveler cafe crown değil halis TÜRK KAHVESİ .. :)

turkish-coffee.png

EsraGerçek' Alıntı:
bu kadar kahvenin ardından fal bakan birileri de ardır umarım bu kafeteryada
forumda faldan anlayan kim var ki ? :)

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="EsraGerçek":3t6n9uid]bu kadar kahvenin ardından fal bakan birileri de ardır umarım bu kafeteryada
forumda faldan anlayan kim var ki ? :)[/quote:3t6n9uid]bende oltayı attım ama takılan yok gibi.

Geri