bütün forum ahalisinin ve ailelerinin kandili mübarek olsunn.. dualarınıza bizi de ekleyinn..
Esra Uzun 1 27 Tem 2006 #1 bütün forum ahalisinin ve ailelerinin kandili mübarek olsunn.. dualarınıza bizi de ekleyinn..
Doğan Sağlam 0 27 Tem 2006 #3 bnde bu forumdaki ABLAlarimin abilerim ve kucuklerimin ve tum buyuklerin kandili mubarek olsun
U Utku 0 27 Tem 2006 #4 Kandiliniz mübarek olsun.Başta Gsbasket ailesi ve tüm müslümanların kandilini kutluyorum(bazı münafıklar var tabi ülkemizde ama neyse)...
Kandiliniz mübarek olsun.Başta Gsbasket ailesi ve tüm müslümanların kandilini kutluyorum(bazı münafıklar var tabi ülkemizde ama neyse)...
C Cem G. 0 27 Tem 2006 #5 Herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah, Regaib Kandili'niz mübarek olsun...
Esra Uzun 1 28 Tem 2006 #11 artık 3 aylara da girdiğimize göre forum sınırları içinde alkol almak yasaktırrr key
Önder Ç. 0 Yönetici 28 Tem 2006 #12 margo' Alıntı: artık 3 aylara da girdiğimize göre forum sınırları içinde alkol almak yasaktırrr key Genişletmek için tıkla ... NAptın ya dur hele bi Şurda alkolik olmama az kaldı
margo' Alıntı: artık 3 aylara da girdiğimize göre forum sınırları içinde alkol almak yasaktırrr key Genişletmek için tıkla ... NAptın ya dur hele bi Şurda alkolik olmama az kaldı
Esra Uzun 1 28 Tem 2006 #13 Önder' Alıntı: margo' Alıntı: artık 3 aylara da girdiğimize göre forum sınırları içinde alkol almak yasaktırrr key Genişletmek için tıkla ... NAptın ya dur hele bi Şurda alkolik olmama az kaldı Genişletmek için tıkla ... walla ben karışmam o nancınla senin aranda.. beni katma :muhaha
Önder' Alıntı: margo' Alıntı: artık 3 aylara da girdiğimize göre forum sınırları içinde alkol almak yasaktırrr key Genişletmek için tıkla ... NAptın ya dur hele bi Şurda alkolik olmama az kaldı Genişletmek için tıkla ... walla ben karışmam o nancınla senin aranda.. beni katma :muhaha