Kangrenleşen problem: Oyuncu ödemeleri

Ahmet Mümtaz Kasapoğlu;n888380' Alıntı:
Murat Özyeri eleştireceğinize birazda yeni yönetimi eleştirin derim.Tek bir basketbol demeci vermediler.İnanılmaz...

Ödenmeyen paralar beni bu yönetimden çok geriyor .Nasıl bir vurdumduymazlık bu ya..

Vurdumduymazlıkta zaten artık olayı aştık...Hergün rezillikte bir tık atlıyoruz...

Spekülasyonlar bittiğine göre en azından bir miktar ödenmiştir alacaklar.Kalıcı çözüm için kısa vadede güçlü bir sponsor, uzun vadede planlı ve vizyonlu bir yönetim gerek.

Hala ödeme sıkıntısı olduğu söyleniyor. Yönetimin açıkcası pek umrunda değil bu durum ve birşey yapacak gibi de durmuyorlar. Ama hem kadın hem erkek takımı artık emeklerinin karşılığını almalı. Bilmiyorum nedir çaresi

Hiçbir şey yapmayan futbolcuların kadro dışı olanı bile tıkır tıkır parasını alırken . Arabada para saçarken , başarılı olalım diye her türlü özveriyi , profesyonelliği gösteren basketbolcular kadın-erkek farketmeksizin parasını alamıyor ve elimizden kaçıyor ya lanet olsun böyle kulübe. Gerçekten hazmedemiyorum

Tebrik etmek gerek tüm Galatasaray yönetimlerini. Tebrik etmek gerek tüm camiayı. .Elin oğlu kulübüne sahip çıkarken bizimkiler ancak kongrelerde neden biz o kadar başarılı olamıyoruz diye boş boş konuşurlar.

Furkan giderse pivotsuz kalacağız.
Tek pivotumuz vardı oda gidecek.
Ünal Aysal yönetimi Galatasaray'a ihanet etmiştir.
Hesabı sorulmalıdır.

CNN TÜRK'e konuşan Furkan Aldemir'in menajeri Misko Raznatovıc oyuncusunun 10 gün önce kulübe konuyla ilgili ihtar çektiğini ama buna rağmen bir ödeme yapılmadığını ve sözleşmeyi fesh etmek için gereken adımı attıklarını söyledi.
Raznatovıc Furkan'ın yeni adresinin NBA olduğunu Türkiye Basketbol Federasyonunu'ndan sözleşme fesih onayı gelmesi ile birlikte furkan'ın Phildelphia 76'ers'ın yolunu tutacağını söyledi.