Katil Osman'ı kaybettik(Osman Donat) başımız sağolsun!

• Konbuyu başlatan Eyüp Yıldız
  • Başlangıç tarihi
E

Eyüp Yıldız

Misafir
Yıllardır basketbol şubesine hizmet veren, her yere koşturan, her işi yapan,bizlerin ve sporcularımızın sorunları ilgilenen, güzel insan Osman Donat'ı nam-ı diğer Katil Osman'ı kaybettik.

HEPİMİZİN BAŞI SAOLSUN!

Cumartesi günü kadın basketbol takımımızı otelde ziyaret etmeye giderken gelmişti aklıma, Serdar Abi´ye sormuştum; göremiyorum hiç, şubede görevi devam ediyor mu diye. Basketbol şubesinin her takımıyla ilgilenirdi ama kadın takımımız ile daha yakın olduğu izlenimi oluşmuştu bende. Belki de Kayseri´deki olaylı TED maçında takımı sahiplenmesi etkendi bunda.

Saaterce konuşsa, anılarını anlatsa sıkılmadan dinler insan, çünkü samimiyetini hissederdiniz sohbetlerinde.

Cidden üzüldüm... Başımız sağ olsun.

Cefakar insan, efsane olarak gitti,

Yıllarını şubenin peşinde, şubenin sorunları, başarıları, üzüntüsü,coşkusu ile geçirmiş bir insan, adanmış bir yaşam,

Üzüldüm gerçekten, başımız sağ olsun, Allah ailesine sabır versin...

Allah rahmet eylesin,çok uzun seneler beraber çalıştık,Osman abi ile kimin ne işi varsa koştururdu.Çok üzüldüm ailesine allah sabır versin.

Allah rahmet eylesin ben kendimi bildim bileli Osman abi basketbol takımları ile beraberdi, Euroleague girdiğimizide gördü ya huzur içinde kapamıştır gözlerini. Çok emek harcadı takım için dertlendi, mekanı cennet olsun.

Kendisini ismen çıkaramasam da salonlardan,benchlerimizden aşina olduğum bir yüzdü.Keşke bu başarıları ve devamını ait olduğu yerde yaşayabilseydi.Başımız sağolsun.

Osman abinin Kayseri Ted anısını kendisinden dinleme şansım olmuştu,orada da hemen sevmiştim kendisini,Mekanı cennet olsun

Katil lakabı ; bir ortamda tavuk kesilmesi gerekiyomus kimse kesememis ben keserim demiş ama oda tavuğu kesememis sonra tavuk katili olsun demişler öğünden sonra lakabı katil kalmış.