• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kayıp Aranıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wotws

0
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@wotws
Uzun süredir forumda göremediğimiz isimler var. Bazıları gerçekten alıştırmıştı kendilerini. Kayıplar kim sizin için? Kayıpların nerede olduklarını bilen de vardır belki hem.

Ben uzun süredir Ahmed Salih abi ile Ahmet Arif abiyi göremiyorum mesela. Bilgisi olan var mı?

Bende, Cevdet Akay ve Ahmet Emre abilerimizin nerede olduklarını merak ediyorum?

Birde Evren Yılmaz var ama o konuyu hiç açmayalım.

Cevdet abinin neden olmadığını biliyorum ama buradan yazmayayım. :)

Kerem Porazan ! :(

Kerem Porazan ve Eyüp Yıldız.

Söylencek kişilerin hepsi yazılmış bende

Kerem Porazan
Savaş Karadağ(askere gitmeden önce)
Cevdet Akay
Ahmet Salih
Eyüp Yıldız

Abilerim.

Bu konu basit değil bence.

Foruma uğramayan herkesin kendine göre bir sebebi var fakat ne büyük tesadüftür ki çoğunun aramıza katılmama nedenleri aynı.

Konuşmamak iyidir de konuşamamak var ya...

Neyse.

Emir Kalyoncu
Evren Yılmaz
Batuhan Varolsun
Eyüp Yıldız
Cevdet Akay
Ahmet Salih
Ahmet Arif
Kerem Porazan
.
.
.

Nejlet Timur Uzun diyorum bende.

En son metrobüste geçen yılın haziran ayında görmüştüm. :P

Timur abi maçlara erkenden gelir, fotoğraf makinesini de alır eline maç boyu fotoğraf çekerdi. T bloktan sonra onu göremedim ben de :)

Tugay ben neden forumda olmadıkları bilinenler için değil bilinmeyenler, cidden ortadan kaybolanlar için açtım.

Mesela Ahmed abiyi buradan kimse tanımaz. Cidden kayboldu ve nedeni de bilinmiyor. Foruma giriş de yapmıyor hiç. Severek okuduğum biri olduğundan merak ettim ben de.

Ben ciddi anlamda uzun bir zamandır Önder abiyi göremiyorum forumda..
Evet zaten bir kaç yıldır mesaj yazdığı pek yok ama rastlardım yinede herhalde..

Ayrıca Gökçe'de (Başaran) yok epey zamandır..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Timur abi maçlara erkenden gelir, fotoğraf makinesini de alır eline maç boyu fotoğraf çekerdi. T bloktan sonra onu göremedim ben de :)

Tugay ben neden forumda olmadıkları bilinenler için değil bilinmeyenler, cidden ortadan kaybolanlar için açtım.

Mesela Ahmed abiyi buradan kimse tanımaz. Cidden kayboldu ve nedeni de bilinmiyor. Foruma giriş de yapmıyor hiç. Severek okuduğum biri olduğundan merak ettim ben de.

Kerem Abi, bilinen ne var ki de bilinmeyenleri tartışıyoruz. Çoğu kişinin bilmek istediği şeyden çok bu kişileri aramızda görmek istediği gerçek. Yani konudan çok şahıslar önemlidir fakat saydığımız isimlerde maalesef ilgi çeken ilk şey neden dolayı aramızda olmadıklarıdır. Düşünelim... Saygılar.

Aramızdan ayrılanlar kadar aramıza yeni katılan renktaşlarımızda var.(gelen gideni aratıyor orası ayrı bir mevzu)

Asıl önemli konu sevdigimiz değer verdigimiz abilerimizin kardeşlerimizin neden dolayı artık aramızda olmamasıdır.
herkesin kendi seçimi olabilir küskünlükler kırgınlıklar olabilir ama sonuçta tek dava Galatasaray olduğundan keşke biraz daha kol kırılıp yen içinde kalsa diyorum.

İşin özü bu forumu forum yapan abilerimiz kardeşlerimiz aramızda değilse bunların sebepleri nedenleri ögrenilmeli ve herkes bir zeytin dalı uzatmalıdır.Vefanın semt adı olmadığını ve yazılarıyla yorumlarıyla foruma renk katan insanlarla iletişim içine geçilmesi başta Galatasaray'a sonra gsbasket adına yararlı olacagını düşünüyorum

saygılarla

Tugay senin şu davranışın yüzünden forumdan ayrılanları da düşün o zaman. Bunu ciddi ciddi düşün ama. Konuyu ısrarla farklı yerlere çekmeye çalışmaksa amacın buraya da çek, bunu da düşün.

Bahsettiğin nedenlerde benim hiçbir şekilde ismim geçmez ama şu konu altında birilerine laf çarpılmasına izin vermeyeceğim.

Hesap sorma tavan yapmış forumda. Kim kimden hesap soruyorsa.

Gerek yok böyle bir konuya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri