KBL 14. Hafta | Mersin BŞB 87-77 Galatasaray

Kadınlar Basketbol Ligi'nde 14. Hafta!

Mersin BŞB -
Galatasaray

Tarih: 14 Ocak Pazar
Saat: 14:00
Salon: Edip Buran Spor Salonu
Yayın: Karşılaşmanın yayını bulunmamaktadır

Sarayın Sultanları, Kadınlar Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Mersin BŞB ile karşılaşıyor. Antrenörlüğünü Özlem Şencan'ın yaptığı Mersin BŞB ligde oynadığı 13 karşılaşmada 7 galibiyet, 6 mağlubiyetle 7. sırada yer alıyor. Mersin BŞB'de Asena Yalçın, Bria Hartley, Sasa Cado, Marija Gajic ve Krystal Thomas ön planana çıkan oyuncular. Mersin ekibi son olarak Canik BLD'de forması giyen Aija Putnina'yı transfer etti.

Sarayın Sultanları'na Mersin BŞB deplasmanında başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
Thomas-Gajic ve Asena çok formda. Thomas hücumda iyi olmasında karşın savunmada çok aksıyor, bunun ekmeğini yemeliyiz.

Sahada Asena varken umarım koç tribüne Epoupa'yı yollamak gibi bir hataya düşmez.

Kazanacağız.

Mersin ligin en iyi 4-5 takımından biri. Eurocup'da da baya iyi gidiyorlar. Epoupa'nın bu maçta oynaması lazım. Geçen Orman maçında oynamadı 95 sayı yedik. Evet hücumda belki istenilen işleri yapmıyor olabilir ama savunmada ve hücum ribaundlarında etkili bir oyuncu. Bu tip maçlarda Epoupa'ya daha fazla gerek duyuluyor.

Başa baş geçmesini bekliyorum. Kazanan takım 2-3 farkla alır.

Bazen beynim error veriyor bu tarz mesajlar karsisinda, ve acilen yardim bekler buluyorum kendimi bir kac dost arkadastan. Yazar neyi ima etmek istemis olabilir mesajinda ?

Kıbrıs-Ankara 600 km.
Kıbrıs-Mersin 240 km.
Uçak ve gemi saatleri uymadığı için Ankara'ya gidebildim, Mersin'e gidemedim. Arada deniz olmasa 3 saatlik yok, pazar günü güzel deplasman...

BLR80g.jpg

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 14. hafta maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan takımımız 87-77 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk çeyreği 27-20 Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üstünlüğüyle geçilirken ilk yarı sonunda da 44-40 ev sahibi ekibin üstünlüğü vardı. İlk yarı sonunda Gintare Petronyte kaydettiği 10 sayıyla takımımızın en skoreri olurken Işıl Alben, Jelena Dubljevic, Olivia Epoupa ve yeni transfer Kaela Davis ise 6’şar sayı kaydetti.

Üçüncü çeyrek sona erdiğinde Mersin temsilcisi 63-53 üstün durumdayken takımımız karşılaşmadan 95-85 mağlup ayrıldı.

Sarı-kırmızılılar, Bilyoner.com KBSL’de 20 Ocak Cumartesi günü saat 15:00’te Bornova Beckerspor ile Ahmet Cömert Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

87-77 kaybetmişiz...!
Ayrıca tek hedefimiz olan(!) play-off yolunda rakiplerimizden Mersin'e karşı ikili averajı da kaçırmışız.(İlk maçı 82-73 kazanmıştık)

Sanırım Malkoviç in de gitmesi gerektiğini konuşabiliriz artık
Bugün gerçekten kötü bir coaching sergiledi, toplam 3 kişi ile skor yapan mersinin hiçbir oyuncusunu durduramadi ,savunmada, son periyodun ortasında ancak buldu doğru eşleşmeyi Kaela savunmaya başlayınca Bria hücumda durdu ,maalesef Gigi savunmada çok zayıf Thomas in karşısında duramadı , Gaicin dış şutları da çok canımızı yaktı,

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuğba 10 atış yapmış 2'si girmiş. Takımın en çok şut atan 3 oyuncusundan biri olmuş. Bu kadın bu zamana kadar kaç sayı atmış, şut yüzdesi nedir de bu takımın şutörü olabiliyor? O atacağına Epoupa atsın razıyım en azından şutu gelişir.

Kaela Davis'in 4/6 üç sayı isabeti le 22 sayısı, Işıl Alben'in 9 asisti, Jelena Dubljevic'in bir klasik haline gelen -16 (+/-) istatistiğini yine yenememiş anlaşılan.

Saygılar.

Küme düşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ben artık Marina Maljkovic'in orada oturmasından utanıyorum, istememeyi geçtim.

Önceleri kendisine sevgim vardı lakin şu an ne sevgim ne de saygım var. Bir koç için utanç verici bir şey olmalı bu. Senin taraftarın sana saygı duymuyor. Maç boyunca bugün ne doğru düzgün yerinden kalktı ne de bir şeye isyan etti. Kanser olduğumuz üçüncü çeyrekte ben ondan daha çok isyan ettim oturduğum yerde. Hanımefendi sakin sakin maçını izledi, bir şeylerden vazgeçmişcesine.

Sana saygı duymuyorum Marina Maljkovic. Sen bu kulüp tarihinin koç bazında yapılmaması gereken pis işleri yapan tek koçsun. Saha dışını geçtim, parkede de rezil durumdasın.

Bu şubeyi sizin masanıza meze yaptırmayacağız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her maç 3. periyodda kopuyor artık. Çünkü rakip koç kötü de olsa içerde birşeyler söylüyor, hamle yapıyor, geri dönüşte bizimkiler ne olduğunu anlayana kadar tren kaçmış oluyor.

Geçen hafta biraz maçın üzüntüsünden biraz da başımıza musallat ettiğiniz polisler bizimle birlikte o bir fotoğraf için sabahtan beri bekleyen çocukları dağıtmasın diye ağzımızı açmadık. Siz değil de şubeyi size çiftlik tahsis edenler orda olsaydı yine durabilir miydim bilemiyorum. Okuyorsunuz, okutturuyorsunuz ya da okutturuluyorsunuz buraları biliyorum. Söylenenlerin %1'i bile doğruysa haram zıkkım olsun. Cebe indirdiklerinizden geçtim de, sezon başından beri iyi niyetle yırtınan birkaç oyuncu var ya... Onların emeğinin hakkı fitil fitil çıkar umarım bir tarafınızdan...