KBL 18. Hafta | Yakın Doğu Üniversitesi 70-54 Galatasaray

17/18 Kadınlar Basketbol Ligi 18. haftasında rakip Yakın Doğu Üniversitesi.

Milli maçlar nedeniyle bir süre ara verilen ligde 17 Şubat Cumartesi günü saat 17:30'da parkeye çıkıyoruz. Yayın henüz belli değil.

Rakibimiz geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı aldıktan sonra ELW'de ölüm grubunu lider bitirdi. Türkiye Ligi'nde de 17 maçta yalnızca 1 mağlubiyet alarak liderliğini devam ettiriyor.

Favori hiç şüphesiz onlar olacak. Açıkçası hiçbir şey beklemiyorum bu maçtan. Büyük ihtimalle de fark yiyeceğiz. Hedef maçı olarak da görülemez arada sıklet farkı var. Onlara karşı daha önce oynadığımız 6 maçta da yenildik.

Başarılar Sarayın Sutanları.

Bugun ısrarla içimden bir ses önemli bir oyuncumuzun bu maçta oynamayacagını söyleyip duruyordu..

Az önce kadrolara baktım Quigley kadroda yok..

Son düzenleme:
Avrupa maçlarına saklıyorum demedi aslında. Milli maç arasından döndük ve bir takım problemlerimiz var. Bu dönemde karşılaşmak isteyeceğim bir rakip değil YDÜ. Bu da böyle bir tercih gibilerinden birşey geveledi. Pazartesinden sonra bizim için ası önemli olan Eurocup maçları için çalışmaya başlayacağız dedi.

Takım ümitsizce çırpınıyor, YDÜ resmen yürüye yürüye oynuyo. Bir avuç taraftarın kederli nağmeleri yankılanıyor salonda, rakibin taraftarı yok. Geçen seneki gibi ciddiye alıp adam bile tutmamışlar. Keder kederoğlu...

Emre Vatansever'e haksızık olmasın diye yazmadım. Taktikleri Kalaycıoğlu değil o veriyor....

Şunu izleyip de kahrolanlar kazanacak, kına yakanlar gidecek. Ya da gitmek zorunda....

Son düzenleme:
Öyle bir açıklamasını görmedim. Büyük ihtimalle paralarını alamadığı oynamak istemiyorlar. He paralarını alıp maçlarda oynamıyorlarsa daha büyük rezillik.

Maçtan önce kısa konusma yaptılar kendisi ile..Quigley neden oynamıyor falan diye soruldu.
Yakındoğu çok güclü bir takım,bizim birtakım sorunlarımız var.Üstelik Avrupada maclarımız var o yüzden böyle karar aldım dedi.

Maçtan önce kısa konusma yaptılar kendisi ile..Quigley neden oynamıyor falan diye soruldu.
Yakındoğu çok güclü bir takım,bizim birtakım sorunlarımız var.Üstelik Avrupada maclarımız var o yüzden böyle karar aldım dedi.

İyi de Avrupa maçları 2 hafta sonra. O zamana kadar mı dinlendirecekmiş. Zaten Quigley ve Davis kaç haftadır antrenman modundaymış gibi oynuyorlar.

Şunu da söyleyeyim evet YDÜ güçlü bir takım ama burası Galatasaray. Bu takımda maç öncesi yenilgiyi kabullenemezsin! Rakip kim olursa olsun. 2014 Euroleague yarı finalde UMMC favoriydi ama ne yaptık dağıttık onları kendi sahalarında. Ekrem hocamın o maçtan sonraki konuşmasını hiç unutamıyorum. Bittik, pilimiz bitti finalde ne olur bilmiyorum ama tükendik demişti ama ona rağmen şampiyon olmuştuk. Marina hoca bu zamana kadar kaç hedef maçı kazanmış da şimdi maç seçiyor!

Quigley olmayınca %3 olan kazanma şansımız da kayboldu zaten. Yalnız şu elimizdeki kısaların curling'den başka bir sporda başarılı olabileceklerini sanmıyorum ben. Biri fast break'te topu yere vuramaz, öteki 2 tane bomboş üçlükte airball atar. Bu oyuncular para alamadıkları için mi böyle oynuyor, yoksa çok mu yeteneksizler karar veremedim. İş paraysa söyleyen Kobyrn'le Gintare'yle onlar da mücadele etmesinler, yazık çırpınıp duruyorlar pota altından bitirelim de şunların eline kalmasın diye. Rezalet bir yönetim, çok kötü kadro mühendisliği, çok formsuz ve aşağı giden takımı toparlamada yetersiz koç ve yalan yok çok çok kötü bir oyuncu grubu. Allah'tan Becker, İÜ filan toparlanamayacak kadar kötüler, yoksa kalma hesapları yapacağız yani.

6JygR0.jpg

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Yakın Doğu Üniversitesi'ne 70-54 yenildi. Karşılaşmanın ardından koç Marina Maljkovic'in sözleri şöyleydi:

“Bugün içinde bulunduğumuz şartlara ve yaşadığımız problemlere bakılırsa takımdan iyi sinyaller aldığımı söyleyebilirim. Maçın başında oldukça iyiydik, maçın sonunda da iyi bir görüntü çizdik. Elbette maçın sonucundan tatmin olmadım, bu kadar farklı kaybettiğinizde tatmin olmak mümkün değil ama dediğim gibi; içinde bulunduğumuz şartlar içinde takım bana iyi sinyaller verdi."

"Allie Quigley ve Kaela Davis’in bugün kadroda olmaması tamamen benim kararımdı ve her kararımın arkasındayım. Bugün daha hazır olan oyuncularımızla sahada yer almaya karar verdim. Bazı problemlerimizin olduğu ortada. Bunları saklayamayız. Önümüzde önemli bir hedefimiz olan FIBA EuroCup var. Gelecek haftadan itibaren bu hedefimiz için hazırlanmaya çalışacağız.”

Son düzenleme: