KBL 5. Hafta | Galatasaray 71-77 Yakın Doğu Üniversitesi

Quigley, Işıl'a karşı...(!)

Quigley takımı yükseltiyor, Işıl ise indiriyor...

Şimdi her şeyden önce bu forumda böyle nefret dolu söylemler olmuyordu. Basketbol takımlarının kötü gidişatı ile yine türedi böyle yorumlar. Takımı indiriyor dediğiniz oyuncu 10 sayı, 8 asist, 4 ribound ile oynamış. Ayrıca Kayla Mcbride'ı gayet başarılı savundu ilk yarı. Quigley 2. yarıda bir tane şut sokamadı. 2 tane sokabilseydi maçı alırdık. Ben bu dediğinizin tersini dersem ne diyeceksiniz? Ama tabi ki böyle birşey söylemeyeceğim. Canı sağolsun Quigley'in. Bütün yük onun omuzlarında ve rakip de önlemini alıyor.

Maçın genelinde beklediğimden çok daha iyi bir oyun sergiledik, iyi mücadele ettik. Ama kalite farkı skoru zaten maçtan önce belirlemişti.

Saygılar.

Beklemediğimiz kadar iyi mücadele ettik ve ligin en iyi takımına karşı kazanabilirdik de. Sağlık olsun.

Burada sürekli dile getirdiğimiz 3 ve 5 numara transferleri yapabilsek çok daha farklı ve iddialı bir takım olma ihtimalimiz yüksek.

Şimdi her şeyden önce bu forumda böyle nefret dolu söylemler olmuyordu. Basketbol takımlarının kötü gidişatı ile yine türedi böyle yorumlar. Takımı indiriyor dediğiniz oyuncu 10 sayı, 8 asist, 4 ribound ile oynamış. Ayrıca Kayla Mcbride'ı gayet başarılı savundu ilk yarı. Quigley 2. yarıda bir tane şut sokamadı. 2 tane sokabilseydi maçı alırdık. Ben bu dediğinizin tersini dersem ne diyeceksiniz? Ama tabi ki böyle birşey söylemeyeceğim. Canı sağolsun Quigley'in. Bütün yük onun omuzlarında ve rakip de önlemini alıyor.

Maçın genelinde beklediğimden çok daha iyi bir oyun sergiledik, iyi mücadele ettik. Ama kalite farkı skoru zaten maçtan önce belirlemişti.

Saygılar.

Bu yorumun neresinde nefret var anlamadım. Ben ilk yarıda oynanan maçta gördüğümü yazdım sadece maç sonunda Işıl'ın istatistikleri vermeyi de anlamadım.Maçın ikinci yarısında Işıl iyiydi zaten yorum saatine baksaydınız keşke.Ayrıca benim Işıl'a karşı hiçbir zaman nefretim olmaz olamazda. Aksine çok da severim. Lütfen okuduğunu şeyi önyargılı okumayın..!

Son dakika, skor 71-71 iken hücumda eli boş döndük. Devamında YDÜ sayı bulup öne geçti ve maçı bitirdi.

Beklediğimden daha iyi mücadele ettik. Umarım takım üstüne koyarak gitmeye devam eder.

Quigley gününde olsa kazanacağımız maçtı. İlk devrede değişmeli savunarak temposunu aşağı çektiler Qugiley'in.

Epoupa da Olcay üzerinde iyi baskı kurdu, söylendiği kadar kötü değildi.

Her şeyden evvel, maaşlarını alamasalar bile yüreklerini ortaya koyan kızları kutluyorum, mücadeleleri her şeyden büyük.

Çok iyi bir mücadele verdik bence rotasyonlarıda iyi yaptık dikkat edin bu seviyede İrem gibi genç bir oyuncumuza bile hatrı sayılır süreler verdik bu açıdan sevindirici benim için.Quigley maç sonlarına doğru oyuna ağırlığını koymak istedi ama bugün gününde değildi.
Çok zor değil bu takıma 2 oyuncu alınırsa çok iyi yerlere gelebiliriz.
Ne yazıkki biz çayı koyup şekeri atmıyoruz bardağa...

Epoupa söylenenden daha kötü bir oyuncu, bir kere kendini bilerek oynamıyor. Bir pozisyonda YDU topu oyuna sokacakken topu kaptı King James havasında potaya bir yüklenişi var, topu havaya kaldırdığında blok yedi. Akıllara zarar...

Kizlarimizin cani sagolsun, ben zaten yenilgiyi bekliyordum da sadece yenme ihtimalinin bu kadar buyuk oldugunu gorunce ve olmayinca uzuldum. saniyordum ki 10 sayi ustunde rahat bir galibiyet alirlar.

Tekrar edeyim canlari sagolsun hepsinin, Rakibin 2 gomlek daha iyi oyunculardan kuruldugunu bilmeyen yok. bu kadar mucadele icin bile saolsunlar.

Bugün Yakın Doğu Üniversitesi'nin en iyi kadrosuna karşı küçük hatalarımızdan dolayı kaybettik, yorum yazan arkadaşlarında belirttiği gibi Quigley gününde olsa rahat bir şekilde kazanabilirdik.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin bundan daha iyi olma ihtimali yok, ligde kullandıkları kadroları bu, iki takım arasında ki fark yerliler değil, kıta dışı farkı. Bugün Yakın Doğu Üniversitesi'nin iki kıta dışı oyuncusu var, bizim yok, buna rağmen kazanabilecek seviyedeyiz.

Yapılacak iki kıta dışı hamlesi bizi ligin favorisi yapabilir, bir uzun ve skorer özellikli kısa şart, umarım bir an önce iki doğru hamle yaparız. Şu takımda Moriah Jefferson ve kıta dışı uzun olsaydı bugün maçın favorisi biz olurduk. Umarım hoca ve yönetim bunu görmüştür.

Bravo Sarayın Sultanları canınız sağ olsun, son topa kadar yürekle mücadele ettiler , kadronun durumu yönetim zaafiyeti.
Bir cümle de Işıl'a saydıran arkadaşlara lütfen bir daha düşünün , bu kız forma aşkıyla her şeyini verdi bu takıma ,formsuz bir dönem geçiriyor olabilir ama Euroleague kupası kaldırmış tek Kaptanı Galatasaray'ımızın yorumlarda biraz saygı lütfen.Işıl'a yeteneksiz demek kimsenin haddi değil.

Epoupa takımın içindeki canlı bomba. Nedense hep bizim aleyhimize patlıyor. Amatör ligte bile oynayacak kapasite yok. Yönetim olmayınca maalesef böyle oluyor.

1G6oOY.png

qJdDkB.png

İki kadro kalitesi arasındaki fark maçın sonucunu belirledi. 10 maç yapsak 1 tanesini zor kazanırız bu takıma karşı. Arada 10 kat bütçe farkı var ve bizim bir Ekrem Memnun'umuz yok artık.

Takım Quigley oynarsa kazanır oynamazsa yenilir durumuna gelmiş sanırım. Işıl bana göre de kötü bir maç çıkardı.

Yine de takım iyi mücadele etti. Sağlık olsun. Takviye gelirse daha iyi olacağız gibi.

Kendi sahamızda oynadık zaten.
Eminmisiniz ben trtden canli izledim maci. Tvde vip turbununu gosterdi kac kere ve hep rakip yoneticiler vardi bizden kimse yoktu. Bizim sahamizda olsaydi hem vip turbununde bizim 1 tane bile yonetici olmadan o kadar kalabalik oturup hemde yayina sesleri gelecek kadar hakem azarliyamazdi rakip yoneticiler. Bence bizim yonetime yerayirmadigi icin federasyona sikayet etmek lazim yduyu.

Son düzenleme:
Eminmisiniz ben trtden canli izledim maci. Tvde vip turbununu gosterdi kac kere ve hep rakip yoneticiler vardi bizden kimse yoktu. Bizim sahamizda olsaydi hem vip turbununde bizim 1 tane bile yonetici olmadan o kadar kalabalik oturup hemde yayina sesleri gelecek kadar hakem azarliyamazdi rakip yoneticiler. Bence bizim yonetime yerayirmadigi icin federasyona sikayet etmek lazim yduyu.

Maç bu seneki sahamız Ahmet Cömert'te oynadı. Bu başlığın ilk sayfasına da bakabilirsiniz.