KBL 6. Hafta | Hatay BŞB 84-82 Galatasaray

Kadınlar Basketbol Ligi'nde 6. Hafta!

Hatay BŞB -
Galatasaray

Tarih: 19 Kasım Pazar
Saat: 14:00
Salon: Antakya Spor Salonu
Yayın: TRT Spor

Katerina Chatzidaki liderliğinde sezona fırtına gibi giren Hatay BŞB ligde ve EuroCup Women'da henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde oynadıkları beş karşılaşmayı kazanan Hatay BŞB'nin kadrosunda önemli oyuncular bulunuyor, Leilani Mitchell, Hind Ben Abdelkader, Barbara Turner(Bahar Öztürk), Katsiaryna Snytsina ve Courtney Paris ön plana çıkan isimler.

Hatay BŞB'nin ligdeki karşılaşmaları:

1. Hafta | Adana ASKİ 44-57 Hatay BŞB
2. Hafta | Hatay BŞB 67-52 BOTAŞ
3. Hafta | Çukurova Basketbol 76-91 Hatay BŞB
4. Hafta | Hatay BŞB 90-82 Canik BLD
5. Hafta | AGÜ Spor 71-82 Hatay BŞB

Sarayın Sultanları'na Hatay BŞB deplasmanında başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
Quigley ve Işıl gerçekten yoksa işimiz çok ama çok zor.

Hatay ilk çeyreği nasılsa bu macı kazanacagız havasında oynadı.Pota altını iyi kullandık hücumda.Fakat Epoupa 4 top kaybı yaptı öte yandan hucum ribaundları verdik sacma top kayıpları yaptık.Zaten eksiğiz bu sekilde nereye kadar gidebilir

Ya böyle bir sey var mı rakip serbest atıs kullanırken oyuncular yer değiştirdi.Kacırdıkları atısı tekrarlattı hakem ve basketi buldular.Ya bu nasıl bir amatörlüktür.

Kaybettik.Hatay bugun bizi oyun anlamında küçümseyerek oynadı.Karakter ortaya koyduk fakat gücümüz yetmedi.Özellikle son bölümleri çok kötü oynadık.Az öncede yazmıstım Hatay serbest atıs kullanırken oyuncular yer değiştirdiler 1 sayıyı oradan hediye ettik.Onu amatör basketbolcular yapmazlar.
En iyi 2 oyuncumuz 13 top kaybı ile oynadı.Çok sacma ve fast breake müsait top kayıpları yaptık hep.

Hele son bölümde Epoupa'nın yarı sahayı gecerken arkasından gizlice gelen kıza olan top kaybı.Ya hadi Epoupa görmüyor gelen kızı,diğer oyuncularda mı görmüyor.Diğer oyuncular neden uyarmıyor.
Maçın son bölümleri böyle oynanmaz.

Sarayın Sultanları Allie Quigley ve Işıl Alben'in olmamasına rağmen Hatay gibi zorlu deplasmanda sonuna kadar mücadele etti, ufak hatalarla kaybettik. Gösterdikleri mücadeleden dolayı tüm takımı tebrik ediyorum.

Quigley'nin 2-3 ay civarı olmayacak, kısa ve uzun transferleri acil yapılmalı. Quigley'nin sakatlık süresi söylenildiği gibi olursa Euroleague Women çeyrek finallerine yetişiyor, umarım iyileşir ve takıma katılır.

Mücadelenize tebrikler Sarayın Sultanları , mevcut kadro düşünüldüğünde iyi sonuç, bir teselli olabilecek nokta Meltem'in gelişimi.

pGVR3q.png

EyMV9D.png