KBSL 1. Hafta | Botaş 65-71 Galatasaray

Tarih: 16 Ekim 2021
Saat: 16:30
Salon: DSİ Etlik Spor Salonu
Yayın: TivibuSpor

Sezonun bizim açımızdan üçüncü resmi maçı. Fenerbahçe'ye karşı ikinci yarıda oyundan koptuk, Kursk deplasmanında ise son topu elimizle verip kaybettik. Riquana gelene kadar, hatta belki bir takviye yapılana kadarki süreçte en azından ligde alabileceğimiz kadar galibiyet almamız lazım. Ligin ilk maçı olsa da bu sebepten mağlubiyete pek tahammülümüz olmayan bir deplasman. Pelin'in Kursk deplasmanında bir sakatlığı oldu, maça devam edebildi ama tekrar bakılacaktı durumuna. Kafileyle Ankara'ya gittiğini biliyorum ama son durumu nedir ne değil resmi bir açıklama yok. Onun dışında bir sakatlık ya da benzeri eksik yok.

Rakip geçen sezona Işıl-Tilbe-Cora-Bahar transferleriyle sükseli bir giriş yaptıysa da sakatlıklar sebebiyle tam olarak planlarını yansıtamayıp normal sezonu 7. sırada bitirerek Avrupa hattının dışında kaldılar. Sezon başı itibarı ile Işıl da Tilbe de sakatlıktan dönmüş durumdalar. Marina Baş yerine yine bir eski dost Jelena Dubljevic transferi yaptılar. Bahar'ın da Hatay'a gitmesiyle ideal ilk 5'lerinde Işıl-Cora-Jelena-Tilbe kesin gibi. Geçen sezondan izlediğim kadarıyla Sehernaz da 5. olarak dahil olur gibi. Ligin eskilerinden Aija Putnina da en azından benchten katkı alabilmek adına yapılmış bir hamle.

Başarılar Sarayın Sultanlarına...
 
İlk yarı için : Takım çok vasat görünüyor. Yabancı oyuncu haklarını çok etkili kullanmak gerekiyor. Chealsinin klup yönetiminde tanıdığı var galiba. Yoksa kimsenin aklına gelmez takıma transfer etmek için.
 

Üst