KBSL 1. Hafta | Galatasaray 89-64 Çankaya Üniversitesi

Tarih: 12 Ekim 2019 Pazar
Saat: 15:15
Salon: Ahmet Cömert


Klişeler klişesi ama söyleyecek çok da bir söz yok... Yeni sezon, yeni umutlar...

Sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon olsun...

Arada bir de olsa canlı görüşmek ümidiyle...
 
Kadınlar Basketbol ligini çok özledim.İnşallah kazanarak başlayacağımız bir maç ve ligi en iyi noktada bitirdiğimiz bir sezon olur.

Çankaya'nın transferleri bence biraz zayıf kaldı.37 yaşındaki Tan White ile devşirme olan ve Hatay'da oynadıktan sonra 2 sezon boyunca nerede oynadığını çoğumuzun bilmediği Bahar Öztürk'ü ve bunların yanında Aija Putnina'yı aldılar.

Lige çıkarken oynattıkları Sasha Goodlet'ide kadroda tuttular.Takımdaki göze çarpan isimler bunlar.
 
Bir sitede cumartesi Fenerbahçe-Beşiktaş ile Çukurova-Hatay,pazar günüde Galatasaray-Çankaya maçının Tivibuspor'dan yayınlanacağı yazılmış.
 
Hafta başında TBF sitesindeki fikstürde bizim maçın yanında yayın ibaresi vardı, kaldırmışlar. Tıpkı geçen hafta erkek takımımızın maçı için yapıldığı gibi...

Gerçekten ilginç...
 
Sezonun açılış maçında galibiz! 👏✊👊

Maç sonucu | Galatasaray 89 - 64 Çankaya Üniversitesi

Tebrikler #SarayınSultanları!

Skor dağılımımız: Macaulay 15, Hartley 14, Işıl 10, Stankovic 10, Cuic 9, Tilbe 9, Alperi 7, İnci 4, Sude 4, Alperi 4, Sinem 3, Meltem 2, Funda 2
 
Takımın geçen seneye göre potansiyeli daha yüksek ancak bence bir uzun ve istikrarlı bir skorer şart.Lara Sanders ne durumda transfer etme şansımız var mi Türk olarak oynatma şansimiz var mi? Malum takımın ne isminde ne formasında sponsor yokken bu kadroyla devam ederiz muhtemelen..
 
Son düzenleme:
Sinem ikinci yarıda oyuna girince maç bi anda kafa kafayayken 25 oldu. Gerçekten müthiş pozitif katkı verdi savunmada. Sanırım rakipte Tan White yoktu o yüzden biraz daha şutlarını riske ettik. Bence çok doğru bir tercih değildi ama ikinci yarı şutları girmeyince fark normal olarak açıldı. Takıma tebrikler. Sude'nin özgüvenini çok beğendim. Meltem'in geri dönmesi de sevindirici.
 
Videodan yeni izledim. Sinemi beğenmiyorum ve maçın kopması da onunla ilgili değil bence. Rakip yoruldu ve biz gaza basmışız. Kaptan iyi maç çıkarmış sezonu güzel giriş yaptı böyle devam eder inşallah. Cuic ve Hartley ve Tilbe ile skor ile skor gücü çok yüksek bir takım olduk ama savunmada sıkıntılar var gördüğüm kadarıyla. Zamanla daha iyi olmalı takım.
 

Üst