KBSL 10. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş

25 Aralık 2021
13:00
Şehit Mustafa Özel SS

Ligin 10. haftasında rakip tek galibiyetli Beşiktaş. Bizim takımın problemlerini tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Zaten seyircisi olmayan takımın maçını iç saha futboldan 3 saat önceye koydurmak da bu yönetime yakşır. Geçen hafta da bütün sezon cumartesi 1'de oynayan takımı, yine iç saha futboldan 3 saat önceye koydurtmayı başardılar.

Yine muhtemelen isimli saha içi koltuk sahipleri, güvenlik güçleri ve maçı olmayan kadın basketbolcular önünde oynanacak. Bu hafta Merve sakat olduğu için sörvayvır selebriti arkadaşları da gelmez belki..

 
Sonunculara yenilmek alışkanlık oldu önce Gdyna şimdi de ligde dipteki Beşiktaş'a yenildik sorumlular derhal istifa bu formayı asla haketmeyen Eda Şahin ve Kaela Davis'inde hızla gönderilmesi gerektiği ortadadır.
 
Kötü oyuncular,kötü kadrolar,kötü takımlar.Ligin seyir kalitesi geçen seneye göre inanılmaz düştü.Ben en son bizim maçın ve Çankaya maçının ilk yarısını izledim ve bir daha ligde maç izlememeye karar verdim.

Bu takımında tek lideri Anete'dir.Onun yokluğunda bu kadrodan bir şey beklenmez.Takımdaki en iyi 2 oyuncuda zaten Tina ile Anete.

Futbol takımı Avrupa Ligindeki ilerleyişini bahane eder.Erkek takımına aylardır pota altı oyuncusu alınmaz,görmezden gelinir.Kadın basketbol takımına Chelsea Dungee gibi berbat transfer yapılıp sonrasında daha önce izlediğimiz ve bizi basketbola küstüren Kaela Davis gibi vasat oyuncu alınır.

Bütçe desen hiçbir zaman yok.Şubelerin hepsi profesyonel şekilde yönetiliyor diyemiyorsun.Başkanın güven vermiyor.Sponsor bulamıyorsun.

Yanlış anlaşılmasın Beşiktaş'ı yenememek hem bugün oynayan oyunculara hemde Efe Güven'e yazar.O ayrı bir konu.
 
Senin ezeli rakibim dediğin takım devşirme oyuncusunu bazen oynatır bazen oynatmaz.Yabancı oyuncusunu lig için lüks kaçtığından kiralık verir.Her hafta farklı yabancılar oynatır.Sakatlığı olduğu halde oyuncu transfer eder.Yapar da yapar.Bizde 1-2 oyuncumuz sakatlanırsa ne yaparız diye düşünür dururuz.1-2 oyuncumuz sakatlanınca dağılırız.
 
34-26 'dan 41-26'ya getirdik. Beşiktaş mola aldı ve 20-1 seri yedik. Orada değişiklik olmasa bile bir mola en azından o ivmeyi kesebilirdi. Onu bile yapamadık.

Yazı ile bir galibiyeti olan Beşiktaş evire çevire yendi bizi. Kocayı bulunca basketbolu bırakan Cansu'ya bile madara ettiniz bu kulübü. Bunlar kolay kolay hazmedilecek rezillikler değil...
 

Üst