KBSL 11. Hafta | Kayseri Basketbol 61-82 Galatasaray

28.12.2019 Cumartesi
17:30
Kadir Has Spor Salonu

Hafta içinde Hatay ile çok iyi bir maç çıkartıp kazanan takımımız Kayseri deplasmanında. Kayseri ligde 6 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 4.sıradalar. Zor bir deplasman. Rotasyonumuz kısıtlı fakat oyuncularımız dirayetli. Nereye kadar böyle götürürüz bilemiyorum ama takımın her zaman en iyisini yapacağına dair güvenim tam.
 
Sahaya 40 dakika boyunca emek, karakter, kimlik koymaktan hiçbir şekilde imtina etmeyen oyuncularımızı ve hocamızı tebrik ediyorum. Savunmada karşı potada turnike atmaktan aciz Stankovic'ten, undersize Meltem-Sude'ye kadar herkes müthiş çaba gösterdi, hücumda da her zamanki gibi Hartley-Macaulay-Işıl üçlüsü rahat galibiyeti getirdi. Haftaya Ormanspor'la çok kritik maçı içerde oynayacağız, inşallah onda da aynı karakteri sahaya yansıtırız. Yürüyedurun Aslanlar.
 
Helal size Sarayın Sultanları.
Göz nurumuzsunuz🤩
Hartley ve Macaulay da muhteşem karakter koyuyorlar ortaya.
Allah nazardan saklasın...
 
Son yıllarda gördüğüm en karakterli Galatasaray takımlarından biri şu takım. Sadece 1 mağlubiyetle yolumuza devam ediyoruz o galibiyet de resmen elimizden alındı! Helal olsun şu takıma. Aynı derecede şu takımı görmezden gelenler utansın.
 

Üst