KBSL 13. Hafta | Çankaya Üniversitesi 76-57 Galatasaray

11.01.2020
13:00
Ankara Spor Salonu

Ligin 13.haftasında Çankaya Üniversitesi'ne karşı oynuyoruz. Çankaya 7 galibiyet ve 5 mağlubiyetle ligde 5.sırada. Orman maçını dış etkenlerin de katkısıyla kaybetmiş olsak da moralleri bozmaya gerek yok. Hala lig lideriyle aramızda 1 galibiyet fark var. Bu yüzden Çankaya ve Botaş maçlarını kazanıp ligin ilk yarısını en iyi şekilde kapatmamız lazım. Takımımız için her maç ayrı bir mücadele, ayrı bir anlam taşıyor. Kolay değil ama takımın bize verdiği güven duygusu üst seviyede. Takımımıza başarılar.
 
Rakipler güçleniyor yenileniyor, biz eldeki kısıtlı kadroyu öldürmeye devam.

Bravo idareci abilerimize bravo. Yok mu Amerika seyahati falan kulübe iteleyin parasını...
 
Anladim sagolasin. Zellous mu gelmis bir de. Alperi’yi almamaliydik sanki.

Bizle oynadıkları ilk maç uzunlari eksikti o yüzden epey rahat maç olmuştu. Bugün hem farkli bir uzunla hem de Zellous takviyesiyle çıktılar karşımıza ki 1 de devsirme desek 5 yabancıları var. Alperi bence iyi bir denemeydi potansiyelliydi ama tutmadı:( özellikle sakatlıktan sonra çok geriledi.
 
Takımın nefesi iyice azaldı. Orman maçında çok enerji harcadık ve bu deplasmanda neredeyse sahada yoktuk. Yani papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyoruz ama olan bu maalesef.
 
Bu mağlubiyetler iyi oldu. Yönetim transfer yapılacağını açıklamış. Keşke çok daha erken ellerini taşın altına koysalardi.
İnşallah iyi bir takviye gelir. Sadece transfer yapmış olmak için birisi alınmaz
 

Üst