KBSL 13. Hafta | Galatasaray 58 - Bellona Kayseri 61

12 Ocak 2022
17:00
Şehit Mustafa Özel Spor Salonu
TivibuSpor

2 haftalık aranın ve bir toplu covid vakasının ardından tekrar parkedeyiz. Şubeye/takıma dair söylenecek ne kadar çok şey varsa maça dair söylenecekler de o kadar az...

Başarılar mı sağlık mı desek hepsi muhtemelen sağlığı seçer. Kazasız belasız bir maç Sarayın Sultanlarına...
 
Şu şubeye artık sahip çıkılsın dedikçe,eldeki oyuncuyla yollar ayrılıyor.

Hatalı Chelsea transferi + Chelsea'den dahada hatalı transfer Kaela + Riquna ile yolların ayrılması.

Yerli oyuncularımıza bakıyorum.Pelin'in oyun içerisinde hataları olabilir ama ayrı tutuyorum.Sude-Eda özelinde süre alan hiçbir yerli oyuncumuz bu takımı haketmiyorsunuz.Savunma bilginiz yok,hücumda saklanıp duruyorsunuz.Top kullanamıyorsunuz.Doğru yerde olmuyorsunuz.

Eda ilk çeyrek 3 saniye perdeye takılıyor Williams 3'lüğü atıyor.

Sude nefes nefese kalıyor önündeki oyuncunun 3'lük denemesine müsade ediyor.Girmedi o ayrı.

Yani bu şansları iyi değerlendirin.Galatasaray güzel bütçelerle mücadele etse bu takımda oynayamazsınız.Düşük bütçeden dolayı oynadığınızın farkına varın sivrilmeye çalışın.Yerinde sayan yerli oyuncularımız var.

Bu takımın tek olumlu yanı iyi oynar veya kötü oynar Anete ve Tina'ya sahip olması.O kadar.
 
Yönetim geldiği günden beri olumlu katkı vermediği gibi şubemiz dahada geriye gitti.

En son geçen sezon El'de 5 günde 4 maç yaptığımız dönem heyecanlıydım kadın basket takımımız için.

Geçen sezonda çok fazla hatalar yapıldı,prestij kaybı çok fazla yaşadık,ama geçen sezon kötü yönetilen şube,bu sezon dahada kötü yönetiliyor.
 
39 yaşındaki Tan White + takımların ekonomik sorunları olmasa bu ligin zayıf yabancısı olacak olan Elina Babkina + Prince ile Çankaya Üniversitesi pota altında İnci'yi oynatarak Kayseri karşısında 25 sayı öne geçmişti.Biz o takıma evimizde kaybediyoruz.

Bugün kadın basketbol şubemizin yöneticileri ve takımımızın koçu Efe Güven istifa etmelidir.

Efe Güven'e bu maç yüzünden istifa etmeli demiyorum,senin takımından 2 sezondur oyuncular ayrılıp duruyor,yaptığın açıklamalarda sürekli oyuncu ayrılmak istedi,rahatsızlığı vardı gibi sebepler söylüyorsun.
 
Son düzenleme:
Sezon başında az biraz kadromuz varken aldığımız galibiyetler bizi ligde tutmaya yeter umarım. Geçen sene erkeklerde Fethiye, Ormanspor, Bahçeşehir falan takip ediyorduk. Bu sene de Kayseri, İzmit, Çankaya falan takip edeceğiz gibi görünüyor...
 

Üst