KBSL 15. Hafta | Galatasaray 90 - 79 Çukurova

Tarih: 31 Ocak 2020
Saat: 18:00
Salon: Ahmet Cömert
Yayın: TivibuSpor

Bir haftalık bay geçme arasından sonra yolumuza devam ediyoruz. Zaten dar kadro yorgunken önce kısmen rahat geçen Botaş maçı, hemen arkasından bir haftalık ara bir nebze olsun soluklandırmıştır takımı. Rakip 6 galibiyette, playoff hattıyla 1 galibiyet farkı var sadece. Morgan Tuck ile yollarını ayırıp Jantel Levander'i kadrolarına kattılar. Lara Sanders ve Brittney Sykes de var hali hazırda. İlk yarıdaki maçı kazanırken bu isimlerin hiçbiri yoktu rakipte.


Bir de default olarak cumartesi-pazar oynanan ligde son iki maçımızı da haftaiçi oynatmayı başardılar. Zaten maça 100 kişi anca geliyor, onlar da gelmesin diye kasıtlı mesai günü akşam 6'ya mı konuyor? Açsınlar baksınlar şu lig kaç senedir oynuyor, kaç takım 2 maç üst üste haftaiçi oynamış, hele iç sahada iki maç üst üste haftaiçi oynamış? En yoğun fikstür döneminde bile böyle bir olay yaşanmadı. Gerçekten çok acayip şeyler çok...
 
Rakip çok iyi transferler yaptı. Yavaş yavaş toparlanacaklarını düşünüyorum. Sanders ve Levander pota altı ile çok güçlü bir hale geldiler. Onları bir nebze durdurabilirsek kazanma ihtimalimiz yüksek. Ama çok zor bir maç bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun 🙏
 
Bu galibiyette çok büyük emek var. Başta kaptan Işıl olmak üzere Hartley, Tilbe, Sude çok iyi oynadı. Bu şartlarda çok önemli bir galibiyet aldık.
 
Rakibin yerlisi Lara Sanders bizimki Sude Yılmaz ama Sude nin yüreği 3 kat büyük ,maçın sonunda attığı şahane üçlük ve aldığı 2savunma ribauntu maçı bitirdi bence .
Yalnız bir sorum var Işıl birakinca biz napicaz ?
2,5 yabancı (Stankovic maalesef yeterince etkili değil) ile 5 yabancılı cukurovayi yenen Efe Koç a ayrıca tebrikler.
Yuruyedurun Sarayın Sultanları
 
Cidden çok büyük alkışı hak eden bir ekibimiz var.
İnanılmaz bir üçlük yüzdesi ile bu maçı kazanmak daha güzel oldu.
İkinci yarıda ki savunma görülmeye değerdi.
Yürüyedurun 🙏
 
Kaptan ve Bria'ya Tilbe de eklenince inanılmaz mücadelemizle çok güzel bir galibiyet oldu. Ceyhun Yıldızoğlu elindeki kadronun hakkını vermemeye devam ediyor.
 

Üst