• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 17.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 83-103 Fenerbahçe Alagöz Holding

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Meltem en iyi maçını oynadığı için çok kolay faul çalıyorlar!

Smith nihayet sayı buldu maçın 15. dakikasında.

Hines yoruldu.

Emma harika oyuncu. Çok fark yaratıyor.

Yabancılarımız şehit düşecekler yorgunluktan. makara değil ciddi, çıkmadan oynuyorlar. yine klasik 3 çeyrek mücadele edip son çeyrek farkın acilmasina engel olamayan bir takım izleyeceğiz öyle duruyor.

Bria yerine Abdelkader olsaydı en az 3 tane köşe üçlüğü vardı.

Fener 1 çeyrek ciddi top oynasın zaten farkı 20 'ye çeker rahatlıkla. Şimdilik düşük viteste'ler ama yine çok rahatlar. Biz gidip bria hartley gibi bitik oyuncu alırken onlar yükselişte veya wnba'de yıldız isimleri alıyorken bu üstünlük normal.

44-38 geride kapatıyoruz ilk yarıyı.

Galatasaray'da erkeklerde de kadınlarda da bu kadar sıradan yabancılar olmamalıydı...

Alina'yı alabilsek keşke. Almayı geçtim de , alsak mı acaba diye düşünen biri var mıdır şubede acaba ?

Alina'yı alabilsek keşke. Almayı geçtim de , alsak mı acaba diye düşünen biri var mıdır şubede acaba ?
halbuki alsalar sezonu kurtaracaklar. sezonu kurtarmaktan fazlasını düşünmüyorlar zaten, bari bu yönde adım atsalar.

İki kadro arasındaki fark oyuna yansımadı henüz. Zor ama yorulmazsak şansımız var.

Kızlar elinden geleni yapıyorlar., savaşıyorlar , rakip ise sadece 2. vites de yorulmadan bizi bekliyor.

Hine allen ve nalsyha smiith küçük maçların büyük oyuncuları. Helle hines allen savunmada el bile göstermekten aciz. Malessef eurocup falan baya hayal.

VANLOOOOOOOOOO OHA ARTIK.

Tam yakalıyoruz basit hatalar ile tekrar fark açılıyor.

Kayla takır takır sokuyor. Biz pota dövüyoruz.

kadro kalitesi farki cok var.
alper durur berbat kadro kurmus

milos padenede bisey diyemiyorum onun sucu yok

Geri