• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl 2. Hafta | Beşiktaş Boa 67-75 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Maçı izledim.
İlk çeyrek kötü oynadık ve fark 15'e kadar çıktı ama 2.çeyrek ile birlikte reaksiyon gösterdik ve maçı 67-75 kazandık.
Johannes geliyor ama 1 skorer guard transferi ile bu takım Euroleague Women'da şampiyon olur diye düşünüyorum.
Renkdaş, aynı temenni içindeyim.iki Euroleague kazandılar diye dünyanın en iyi spor kulübü teranesi ile avunan şikeci camiaya büyüklüğün tarifini yapma zamanı geldi...

Elizabeth Williams'ı iyi ki almışız. En azından bu tarz maçlarda çok işe yarıyor. Tabii ki seviyeyi yükseltmemiz şart. Kıta dışı hakkını kullanmalıyız

Elizabeth Williams'ı iyi ki almışız. En azından bu tarz maçlarda çok işe yarıyor. Tabii ki seviyeyi yükseltmemiz şart. Kıta dışı hakkını kullanmalıyız
Fena oyuncu değil haftalar ilerledikçe üstüne koyarak ilerleyecektir.

Schio maçı gibi yine geriden gelerek ve karakter koyarak kazandığımız bir maç oldu. Takım, en az karşı takım kadar mücadele edince kadro kalitesini sahaya daha fazla yansıtabiliyor. Johannes gelmeden takımın saf kalite ile rakipten daha az mücadele ederek hedef maç kazanması şu an biraz zor gibi gözüküyor. Ayrıca hoca Sehernaz'a çok güveniyor fakat girdiği dakikalarda oynadığı oyunla Sude Yılmaz, bence çok daha fazla süre hak ediyor.

Takım savunma anlamında gayet yeterli.
Johannes’in de gelmesiyle skorer forvet ihtiyacımız da giderilmiş olacak.
Ben sene sonunda Euroleague Women şampiyonluğu bekliyorum.
Şampiyon olduktan sonra da SuperCup Women finali oynar ve bu finali de kazanırız diye düşünüyorum.

Geri