KBSL 2.Hafta | Çankaya Üniversitesi 62 - Galatasaray Çağdaş Faktoring 76

Alper Durur ve müthiş basketbol zekasının yanında Pelin Bilgiçin rakibe asistleri devam ediyor!
 
Koçun takım üzerinde hiç bir etkisi yok. Oyunculara çıkın oynayın denilmiş gibi sadece. Hiç bir branşımızda böyle takımları kabul edemiyorum...
 
Son düzenleme:
Kaliteli bir guard transferi ile çok daha iyi bir takım oluruz. Vandersloot galiba Sopron ile anlaşamamış. Bütçemiz yeter mi bilmiyorum ama alınırsa harika olur.
 
Son düzenleme:
Maçı kazandık ama takım umut vermiyor malesef. Çukurova ve Fenerbahçe varken şampiyonluk imkansız diye düşünüyorum.3 yabancı kuralı var ama Çukurova ve Fenerbahçe'nin 3 yabancısı üst düzey WNBA oyuncusu. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Kardeşim sıkılmadın mı? hergün aynı şeyleri yazmaktan?
 
İlk yarı kötü oyun. Eleştiriler kabul. İkinci yarı düzeleyen oyun dönen maç ama yazılan mesajlar da eksiklik var nedense tebrik yok. Arkadaşlar ben de koçun gelmesinden memnun değilim ama artık bu adam bizim koçumuz ve kenarda. Ülkenin genelinde şöyle bir sorun başladı sosyal medyada. Bir şeye yorum yaparken ilk kötü dendiyse geçmiş olsun napsa yaranamıyor. Millet yanılmışım, gelişti, şöyle oldu deyip tebrik edemiyr. Ya da tam tersi aşırı övme durumunda kendinden fazla savunuluyor. Bizimde eleştiri ve övgülerimiz bu şekilde oluyor. Özetle iy kötü oyun. İkinci yarı yapılan güzel savunma maçı döndürdü. İsimleri takıntı haline getirmeye gerek yok. Kadın basket camiasını takip eden az çok bilir. Zaten alınacak sporcu veya koç sayısı belli.
 
Alper Durur’u tanımam hayatımda da görmedim ama kendisiyle olan çatışmanızın kişisel olduğu gayet açık artık derdiniz nedir orasını bilemiyorum
 
Günümüzün en büyük problemi; takıntılı zihinlerin her bir şeyi cok iyi bilir edasıyla yaptığı eleştiri demiyorum, karalamalar ve çamur atmalar. Bitmeyecek, bu hezeyan hali böyle sürüp gidecek maalesef. Surada bir keyfimiz var, içine yayıla yayıla etmeye devam edecekler maalesef. Saplantılı, kötü niyetli ve hatta sadece anlık tatmin olmak icin yapilan bu yorumlardan gerçekten usandık fakat yapacak hiçbir şey yok!!!!
 
Şampiyonluk için takım kimyası kadar kaliteli oyunculardan oluşan kadro kurmak da çok önemli. Bunun için Jones,Gray,Emma,Bonner,Breanna kalitesinde oyuncular almalıyız diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Dostum burası bir forum platformu. Her farklı düşünce söyleyen kişi trol mü oluyor? Yorumumu beğenmiyorsan görmezden gelebilirsin.😇👍
 

Üst