Gerçekten 3üne de sezon sonu güle güle dememiz lazım.Bizde bu Işıl , Pelin , Pulvere kısaları olupta , kamile nin iyi oynamadığı hiç bir maçı alamayız.
Gerçekten 3üne de sezon sonu güle güle dememiz lazım.Bizde bu Işıl , Pelin , Pulvere kısaları olupta , kamile nin iyi oynamadığı hiç bir maçı alamayız.
İki kadro arasında byle kepaze bir fark yiyecek kadar fark var haklısın. Yazıkları olsun şu adamı hala savunuyorsunuz.bak kardesim kadrodan nekadar iyiyse okadar iyi hoca olursun.
basit bir örnek vereyim sana su macta karsi takimin hocasi Alper Durur olup bizim takimdada Ekrem Memnun olsaydi hangi takim kazanirdi? Yine Cukurova alirdi maci
neden Pulvere ve Jurjane gibi oyunculara kaldik sezon basi? sirf antremanda yer alsin diye Devran Tanacani almak zorunda kaldik.Bizde bu Işıl , Pelin , Pulvere kısaları olupta , kamile nin iyi oynamadığı hiç bir maçı alamayız.
Dostum tek zor rakip blma'ydı onun dışın'da zor rakip yoktu. Evet yöneticiler'de hattalı zamanında transfer yapmadılar diye, sonra deprem vs oldu zaten. İnsanlar eleştirebilir çünkü oyun anlamında göze hoş gelen iyi bir basketbol yok genel anlamda. Aman aman bi oyunda beklemiyor kimse zaten. Ama büyük maçlar'da bu kadar vasat olma be maç önü hazırlığı falan hiçbirşey yok.Avrupa'da her eşleşmede rakip güçlü işimiz zor dendi hepsinde iki maçı da kazanarak geçtik turları. üstüne kısa alma vaadi verildi deprem bahane edilerek alınmadı. başkası olsa bahanelere sığınır ama Alper durur bahanelere sığınmak yerine MAL MAL takımları yenerek galibiyetler almış. MAL MAL takımları yendiği için bu galibiyetler + olarak yazılmıyor o yüzden pek bir kıymeti yok doğru.
neden Pulvere ve Jurjane gibi oyunculara kaldik sezon basi? sirf antremanda yer alsin diye Devran Tanacani almak zorunda kaldik.
Peki bunun sorumlusu Alper Hocami? Secimler cok gec yapildi yeni yönetim 7ayda göreve basladi ve herkes kadro kurulumunda cok gec kalindiginin farkindaydi.
Sirf objektif yorum yapiyosun diye Alperci oluyorsun birde komedi
Çukurova ve FB maçını görünce bu hoca ile zor.Çukurova maçında takımı hiç beğenmedim.
Finalde büyük ihtimalle rakibimiz olacak ASVEL’in kadrosu hemen hemen Euroleague‘de F4 yapabilecek bir kadro.
Bakalım Eurocup’ı kazanabilecek miyiz?