KBSL 20. Hafta | Galatasaray 83-65 Beşiktaş

Tarih: 17 Şubat 2021
Saat: 18:30
Salon: Sinan Erdem(yani galiba en son öyle)

Güngören'deki ilk maçımız olacaktı. Az önce resmi siteden yapılan açıklamaya göre orada da tamirat varmış. Sinan Erdem'de de 3 yıl sonra ilk maçımız olacak sanırım. Onun dışında çok da bir şey vaad etmiyor aslında tarafsız gözle bakanlar için.
 
Rahat bir galibiyet aldık. Takım zaman zaman tempoyu arttırsa da Beşiktaş'a karşı daha fazla farklı kazanılmasını beklerdim. Hücumda ve savunmada zaman zaman tempoyu yükselttik ama maçın tamamında bunu göremedik. Yettiği kadarıyla oynadık desek tam uyar herhalde. Tebrikler takıma.
 
Koçun dediği gibi kazanacak kadar oynadık sadece. Botaş maçında "cumartesi cumartesi kim koydu bu maçı ya" havası vardı, üstelik iki takımda birden. Dün de Beşiktaş dönem dönem dürtüklemese çıkamayacaktık o havadan. Pazartesi Çankaya deplasmanı var, bu da sinir bozucu ve kendi oyunumuzu test edemeyeceğimiz bir rakip.

Oradan sonra Euroleague'deki Fener maçlarına kadar 4 kere daha çıkacağız parkeye. Artık oralarda tamamen Fener provası yapmamız lazım. 80 dakikalık bir maç oynayacağız, yapabildiğimiz kadar prova yapmamız lazım.

Dönem dönem maç içinde denemeler yapıyor koç evet, ama ritim bozma sınırına da yakın bir yerde gidiyoruz. Takımın performansında bu da etkili olabilir...
 
Crystal'ın sözleşmesi de feshedilince maç neredeyse hazırlık maçı kıvamına döndü. Steinberga'nın ve yerlilerin mücadeleleri ne kadar mutlu ediyorsa, Epi ve özellikle de Russell'ın umursamaz tavırları beni o kadar rahatsız ediyor. Daha kritik maçlara yansımaz umarım bu durum.

Maçın büyük kısmını Elif Bayram bizim seviye rotasyon oyuncusu olur mu gözüyle izledim. Nasıl Sevgi Fb'de ciddi katkı veren bir role büründüyse, Elif de 1 sezon daha Bjk'ta oynadıktan sonra bize yararlı olacak seviyeye gelebilir sanki.
 

Üst