KBSL 21.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring - Fenerbahçe Alagöz Holding

Bir sistemin olmazsa bu oyunculardan verim alamazsın zaten. Burada sorun oyuncularda değil hocada.
Bir Fenerlinin bizim yerlileri övmesi cok normal sonucta iyi yerli transferi yapilmasini istemez.

36 yasindaki Isil Alben ve Pelin Bilgic sizin kadroda süre bile alamaz.

Ozaman siz bize Olcay Cakirla, Alperiyi verin sizde Isil Alben ve Pelin Bilgici alin :)
 
şu maçı kazansak neyi öne sürüp Alper Durur'u tebrik etmeyeceksiniz acaba harbiden çok merak ediyorum. sırf bunun için bile kazanılır şu maç. bakalım bu sefer neyi bahane edip Alper durur'u istifaya cagiracaksiniz hahah
 
Ilk 5 da baslayan gercek yerli oyuncularimizdan gelen katki: Pelin Bilgic 0, Isil Alben 2 Sayi

Ligin en iyi yerli grubu bizdeymis :D

Çok garipler vallahi.Işıl tecrübe olarak yerli oyun kurucular arasında her zaman 1 numaradır fakat hem yaşı hem yaşadığı ciddi sakatlıklardan ötürü oyuna pozitif etkisi yeterli derecede olmayacağı ortadaydı.Gelmemeli dedikçe jübile yapmalı,takımın en iyisi olacak,Fenerbahçe bile ilgileniyor,Fenerbahçe'nin yerli rotasyonunu rahatlatacak durumda deyip durdular.

Keza aynı şeyi Ayşe Cora-Tuğçe Canıtez transfer haberleri çıktıgındada söyledik.Ayşe kariyeri ışık hızıyla düşmekte olan,Tuğçe ise yapabilecekleri çok sınırlı olan,oynadığında artıdan çok eksi yazan oyuncu.

Zamanında oley oley diyenlerin şimdi en iyi yerliler bizde demesi normal yani.
 
şu maçı kazansak neyi öne sürüp Alper Durur'u tebrik etmeyeceksiniz acaba harbiden çok merak ediyorum. sırf bunun için bile kazanılır şu maç. bakalım bu sefer neyi bahane edip Alper durur'u istifaya cagiracaksiniz hahah

Şaka gibi cidden her maç ters şekilde gitse diye tetikte bekliyorlar.Eleştirini maç içinde yap tabiki,oyuncuya kız,koça kız ama bunu nefretle yapınca çok antipatik duruyor.
 
Bir Fenerlinin bizim yerlileri övmesi cok normal sonucta iyi yerli transferi yapilmasini istemez.

36 yasindaki Isil Alben ve Pelin Bilgic sizin kadroda süre bile alamaz.

Ozaman siz bize Olcay Cakirla, Alperiyi verin sizde Isil Alben ve Pelin Bilgici alin :)
36 yaşındaki Işıl Alben bizde ilk beş başlar çok da iyi organize eder takımı. Çünkü bir sistemimiz var. Keşke olsa ama imkansız.
 
Maçı kazanalım yeter ki oyuncuları kutlamayı biliriz. Hocayı değil!

Yahu arkadaşım hocayı kutlama zaten.Sana ve aynı düşüncede olanlara insanlar diyor ki sürekli nefretle yorum yapmayı bırakın.Şu an takım için sezon devam ediyor önümüzde Eurocup maçları var.Hocayı sevme ama bu durumu sineye çek.Takıma full destek ver.

Sezon bittiğinde Eurocup'ı alsakta alamasakta istediginiz kadar Alper Durur hakkında olumsuz şeyi yazın.Daha iyi bir seçenek olsa kimse Alper Durur gelsin demezdi.Alper Durur geldiginde kimse memnun olmadı.Siz bunu bir anlasanız keşke.
 
ne sistemi ne hocası , 1 tane iyi kısa yabancı olsa takımda bu konuşulanların yarısından fazlası çöptü.
Işıl bizim efsanemiz , ama bu sene yaştan mı ,sakatlıktan mı nedir , çok kötü . Pelin zaten doğüştan faydasız. Puvereyi sanki rakip takım bize transfer etmiş gibi. Meltem hiç açmayan bir filiz gibi.

Bu sene geçti , seneye Azura , MCowan ve Tilbe li bir takım oluşturmak lazım. Alınabilirse Sevgi de çok iyi olur.
 
Bu kadro Alper Durur yuzunden cok kotu oynuyor,bu kadronun tavani cok daha yuksek,ligde Fb ve Cukurovayla aramizda fark yok diyenler BOS YAPMASIN bir zahmet.Su kadro benim Gs kadin basketbol tarihinde gordugum en yetersiz 3 kadrodan biri.Bir tane yetenekli kisasi yok.Mccowan yerli statusunde iyi falan eyvallah ama biz Fowles,Tina falan gormus taraftariz.Asla o seviye degil.
Ha diyorsaniz ki Kamila,Pulvere,35lik Isil,Pelin kisalar icin gayet iyi isimler,o zaman siz hic basketbol falan izlemeyin,vaktinize yazik.Gidin baska hobiler edinin kendinize.
Alper Durur babamin oglu degil elestirelecegi birsey olursa zaten agir konusurum.Ust seviye bir koc degil zaten bunu biz de biliyoruz.Ust seviye bir koc olmadigi icin ayni kendisi gibi Avrupa’nin “su an” orta seviye bir takimi olan Gs’yi calistiriyor.
 
FB takımın yerlileri bizden çok daha iyi.
FB takımının yabancıları bizden daha iyi.
FB nin hocası bizim hocadan daha iyi.
Bizde FB den tek iyi olan devşirme oyuncumuz . Mccowan :) Oda bu gidişle takımdan arkasına bakmadan kaçar.
 
Dün burda yok bilmem bütçe, bilmem organizasyon,bilmem gömlek farkı varmış diyenler vardı. Nesibe aydın bile zorladı fb'yi.
şu saha'da oynanan oyun,daha doğrusu oynanmayan oyun için bu vasat koç alper'e gerek yok. Sırf alper durur övücem diye insanlar saçmalıyor. adam vasat işte bu kadar sezon sonu postalanmalı.
 
Dün burda yok bilmem bütçe bilmem organizasyon,bilmem gömlek farkı varmış diyenelr vardı. Nesibe aydın bile zorladı şu saha'da oynanan oyun,daha doğrusu oynanmayan oyun için bu vasat koç alper'e gerek yok. Sırf alper duru övücem diye insanlar saçmalıyor. adam vasat işte bu kadar sezon sonu postalanmalı.
Nesibenin de bütçesi bizden fazladır kesin 😄😄
 
Breanna Stewart belki de Avrupa kariyerinin en iyi maçlarından birini oynuyor.
Büyük maçlar büyük oyuncular ile oynanır.
Breanna Stewart ve Emma Meesseman bunu bugün bize göstermiştir. Yabancı sınırı olmasaydı bu maçta guard olarak Vandersloot,3 numarada Satou Sabally oynayacaktı. Bu oyuncular oynasaydı fark daha da çok olurdu bence.
Herkes McCowan Avrupa’nın en iyi uzunu diyordu ama ben buna katılmadığımı defalarca söylemiştim. Bugün bunu da net bir şekilde gördük. McCowan gibi bir uzunu hatta daha iyisini Avrupa‘dan kolaylıkla bulabilirsin ama Breanna Stewart gibi bir uzunu bulamazsın.
Mesela Polkowice takımında oynayan Mavunga McCowan’dan daha iyi bir oyuncu. Gelecek sene McCowan yerine Mavunga’nın bizde oynamasını çok isterim.
 

Üst